• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 11 Mai , 2015

SIGHET: Au început lucrările la centrul de informare turistică

Săptămâna trecută, de la primele ore ale dimineţii, un grup de muncitori şi-a făcut apariţia pe platoul din Parcul central din Sighet pentru a demara lucrările la noul centru de informare turistică din oraş. Pentru început, s-a trecut la demolarea fostei toalete publice, iar mai apoi va urma execuţia lucrării, care trebuie finalizată până la sfârşitul anului.

 
 

Cu toate că vremea nu este una tocmai prielnică, muncitorii au demarat lucrările deoarece îşi doresc să le finalizeze într-un timp cât mai scurt.

 

„Am început lucrările pentru centrul de informare turistică, exact astăzi am început lucrările, iar împreună cu colegii am împrejmuit perimetrul. Am luat un demaraj foarte bun, lucrările decurg foarte bine, pentru că până în toamnă, sau în iarnă cel târziu, trebuie să le terminăm. Până acum nu am întâmpinat niciun fel de probleme”, a spus Octavian Paul Lumei, unul dintre muncitori.

Deşi predarea lucrărilor trebuie făcută până la sfârşitul anului, constructorii vor fi nevoiţi să finalizeze ridicarea clădirii până la sfârşitul verii, pentru a se putea interveni şi asupra celorlalţi factori necesari într-un centru de informare turistică.

 

„Oficial, lucrările au început în data de 28, adică ieri, pentru construcţia clădirii care va găzdui acest centru de informare turistică. Deoarece acesta este un concept, nu este doar o simplă clădire, acest centru de informare turistică este format din clădire, dar şi din acele baze de date şi informaţii de care au nevoie turiştii care tranzitează acest oraş. Lucrările vor trebui finalizate până la sfârşitul anului, dar partea de construcţii, considerăm că undeva până la sfârşitul verii, vor fi finalizate”, a spus Viorel Miculescu, inspector în cadrul biroului tehnic din Primăria Sighetu Marmaţiei.

 
 

Pentru a pune pe picioare acest proiect important, cei din cadrul primăriei s-au luptat să primească finanţare din partea Guvernului prin Ministerul Turismului.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.