• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 3 Iulie , 2015

SIGHET: Au început lucrările de modernizare în cartierul 1 Mai din municipiu

Cartierul 1 Mai din municipiu a fost luat în vizorul lucrărilor. Nu bine s-au terminat lucrările la reţeaua de apă şi canal, că Serviciul Public de Gospodărire Urbana a trecut la reabilitarea iluminatului public, pentru ca apoi să poată fi asfaltate aleile şi reamenajate spaţiile de joacă din zonă. Cartierul va arăta cu totul şi cu totul deosebit la finalizarea acestora.

 

Excavatoarele sapă din nou în 1 Mai, însă de data aceasta pentru a rezolva problema iluminatului public, de care cetăţenii nu erau foarte mulţumiţi. Municipalitatea a decis să facă anumite investiţii aici şi să satisfacă nevoile locuitorilor din zonă. Astfel, stâlpii vechi vor fi înlocuiţi, iar pe lângă aceştia vor fi amplasaţi şi câţiva noi în zonele în care înainte nu existau.

 

„Noi am demarat lucrările în ceea ce priveşte iluminatul public, care va fi reabilitat în întregime, vom asfalta aleile şi trotuarele din cartier, dar şi spaţiul de joacă din incinta cartierului. Vom insista mai mult pe terenul de joacă, un miniteren de fotbal, care va fi reamenajat, şi vom lucra, de asemenea, şi la împrejmuirea acestuia”

- a declarat Ioan Şuştic, director al Serviciului Public de Gospodărire Urbana.

 

După finalizarea lucrărilor din cartierul 1 Mai, se va trece la amenajarea cartierelor Popa Lupu, Tudor Vladimirescu şi 9 Mai. Acolo vor demara lucrări de reabilitare a trotuarelor, a iluminatului public, aproximativ 70 de stâlpi, dar şi amenajarea de locuri de parcare şi asfaltarea aleilor.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.