• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 4 Septembrie , 2015

SIGHET: Anişoara Mihali o înlocuieşte pe Dana Ivaşcu în comisia juridică a CL

Aleşii locali ai municipiului Sighetu Marmaţiei au votat astăzi un nou membru al comisiei juridice din cadrul Consiliului Local, asta după ce Dana Ivaşcu a demisionat din această funcţie. Ea a fost înlocuită de către avocatul Anişoara Mihali.

 

Decizia a fost luată în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local ce a avut loc astăzi, proiectul de hotărâre fiind primul de pe ordinea de zi. Anişoara Mihali a fost desemnată să facă parte din această comisie în urma voturilor exprimate de către consilierii locali. A fost propusă pentru a face parte din comisia juridică de către colegul său Vasile Mih şi a concurat cu consilierul local Vasile Moldovan, propus de către alesul local Dacian Ghenţ. Anişoara Mihali a primit 7 voturi favorabile, în timp ce celălalt candidat a primit 6. Unul dintre voturile exprimate de către consilieri a fost declarat nul după ce un ales local şi-a exprimat susţinerea pentru ambii candidaţi.

Astfel, comisia juridică din cadrul Consiliului Local Sighetu Marmaţiei este alcătuită din consilierii Anişoara Mihali, Ionuţ Mihalca şi Mihali Găvrilă.

 

Anişoara Mihali se află la cel de-al doilea mandat de consilier local, iar până în prezent a făcut parte doar din comisia de servicii.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.