• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 18 Martie , 2015

SIGHET: A început pregătirea spaţiilor din oraş unde vor fi plantate flori

A început pregătirea spaţiilor din Sighet unde vor fi plantate în acest an flori. Înarmaţi cu unelte pentru grădinărit, angajaţii Serviciului Public de Gospodărire Urbana au început să acţioneze în zonele centrale, acolo unde vor fi plantate primele plante decorative.

 

 Vremea bună i-a scos astăzi în centrul municipiului, atât pe cei care se ocupă de toaletarea gardurilor vii din municipiu, cât şi pe cei care îngrijesc spaţiile ce vor fi împodobite cu flori. Cu utilajele alături, muncitorii au pus mâna pe lopată şi au trecut la pregătirea terenului. În curând, municipiul Sighetu Marmaţiei va prinde culoare şi va da semnale că se apropie vara.

„Spaţiile verzi din municipiul Sighetu Marmaţiei se pregătesc să prindă viaţă în această perioadă. Angajaţii Serviciului Public de Gospodărire Urbana au ieşit deja în teren, iar în acest moment se lucrează de zor la rondourile unde vor fi amplasate plantele ce vor împodobi municipiul pe perioada verii”.

 

 Şi anul acesta, un număr mare de plante din serele Serviciului Public de Gospodărire Urbana vor contribui la înfrumuseţarea oraşului. Aproximativ 5000 de fire de panseluţe, 3000 de bulbi de lalele şi 9000 de fire de plante anuale sunt gata să fie plantate. În luna mai, rondourile din municipiu vor fi ocupate de plante anuale precum begonii, petunii, muşcate şi gazanii. Gama este foarte variată în acest an, fiind îmbunătăţită prin culori şi sortimente noi.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.