• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 12 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 2 Decembrie , 2013

Seri Interculturale la muzeu

Ajunse la cea de-a treia ediţie, Serile Interculturale de la muzeu adună un public divers, dar cu un interes comun, acela de a afla cât mai multe despre o ţară, sau alta. Inaugurate în 2012, Serile Interculturale sunt rezultatul parteneriatului dintre asociaţia Team for Youth şi Muzeul de Artă, Centrul Artistic Baia Mare.

 
 

Prima ediţie a Serilor Interculturale a debutat cu prezentarea Poloniei, apoi a continuat cu Macedonia şi Serbia. În cea de-a doua serie au fost prezentate Turcia, Spania, Estonia, Germania, Franţa şi Italia. A urmat apoi o ediţie mai specială, Seara Keniană, prezentată de un oaspete al Team for Youh, venit tocmai din Kenya.

Luna aceasta a început a treia ediţie, din care au fost prezentate deja trei ţări: Polonia, Germania şi Austria. Urmează Seara Portugheză şi Seara Bulgară, în 2, respectiv 9 decembrie, de la orele 17:00.Prezentările sunt pregătite şi susţinute de voluntarii internaţionali găzduiţi de Team for Youth în diferite proiecte, finanţate prin programul Tineret în Acţiune.

 
 
Tabita Boier

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.