• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 17 Octombrie 2019

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 8 Iunie , 2018

Senatorul Iustin Talpoş a devenit trandafiriu!

Gabriel Zetea, vicepreședinte PSD al Regiunii de Dezvol­tare Nord-Vest a anunțat primirea în partid a sena­toru­lui Iustin Talpoș, arătând că PSD Ma­ramureș este un partid deschis oa­menilor.

„Îi mulţumesc senatorului Iustin Talpoș că a ales să muncească alături de PSD Maramureş și PSD Baia Mare, fiind un coleg pe care ne vom baza în perioada următoare. Am apreciat munca sa atât din punct de vedere administrativ, când era consilier municipal, dar și ca profesor și director de școală, iar acum din calitatea de parlamentar. Astfel de oameni valoroși vor fi primiți mereu în echipa PSD și, personal, am convingerea că senatorul Iustin Talpoș va avea un aport substanțial atât în cadrul organizației municipale, cât și în organizația județeană a PSD”, a spus liderul PSD Maramureş.
Cel mai aşteptat discurs a fost cel al lui Talpoş, mai ales că pe reţelele de socializare senatorul a fost acuzat de trădare şi de faptul că şi-ar fi negociat o funcţie în cadrul Inspectoratului Şcolar.
Iustin Talpoş a vorbit calm, chiar cu un soi de indiferenţă. A spus, totuşi, că nu a negociat nici o funcţie administrativă sau politică şi că este un membru al PSD.
Încă de la primele declarații, noul senator PSD a arătat că, înainte de a semna adeziunea la formațiunea social-de­mocrată, s-a consultat cu o parte dintre cei apropiați. „Am luat în calcul foarte multe aspecte înainte de a face acest pas. M-am gândit la trecut, am analizat prezentul și mi-am imaginat viitorul. Atunci când faci parte dintr-o echipă îți dorești să aduci un plus va­loare, iar acest lucru îl pot face alături de PSD Maramureș în mai multe do­menii, dar în special în cel al educației, profesie în care am activat 18 ani. Voi rămâne același om tranșant care va cri­tica când va fi cazul, dar în PSD s-a dovedit că a critica poate fi constructiv. Totodată, subliniez faptul că nu am negociat nici o funcție în cadrul PSD Mara­mureș sau în altă zonă adminis­trativă la nivelul județului”, a spus senatorul trandafiriu.
Talpoş a vorbit despre planurile sale, afirmând că este interesat mai ales de educaţiei, şi va face eforturi pentru ca şcoala să devină ceea ce ne dorim cu toţii, să ajungă la un nivel cât mai ridicat. Senatorul PSD i-a criticat pe cei din sistemul de învăţământ, pe profesori, pe cei din ministere că au contribuit la degradarea învăţământului românesc. Talpoş a uitat că afirmase înainte, la prezentare, că este profesor de 18 ani şi a făcut…

După epuizarea subiectului Talpoş, li­derul social-democraţilor maramu­reşeni a făcut câteva precizări cu privire la mitingul care va avea loc, cel mai probabil, în 9 iunie în București, unde vor participa membri de la toate organizațiile PSD din țară.
„S-a discutat foarte mult despre acest subiect al organizării unui miting, deoarece avem foarte multe mesaje transmise de membri ai Partidului Social-Democrat care spun că observă oprobiul public la care este supus constant PSD, de către partidele din opoziție și instituțiile statului. Aceștia arată că vocea liderilor PSD se aude în cadrul societății și a mass-media, dar vocea lor, ca simpli membri de partid nu este auzită. Nu mai vor să vadă aceste atacuri constante și au solicitat organizarea unui miting pentru a-și putea susține părerile, pentru a-și arăta aprecierea față de Guvernarea PSD-ADLE și față de primul ministru Viorica Dăncilă, dar, în primul rând, față de politicile publice promovate de PSD pentru societatea românească. Sunt toate domeniile care afectează viața de zi cu zi a românilor și la care Partidul Social Democrat trebuie să aibă răspuns”, a spus vicepreședintele PSD al regiunii de Dezvoltare Nord-Vest, Gabriel Zetea.

Liderul pesediştilor maramureşeni a spus că la acest miting vor participa delegaţi din fiecare judeţ. Din Mara­mureş vor pleca un număr mai redus de delegaţi, faţă de judeţele din jurul Bucureştiului, cu mai multe posibilităţi de a asigura transportul delegaţilor.
 

 

„Atunci când faci parte dintr-o echipă îți dorești să aduci un plus va­loare, iar acest lucru îl pot face alături de PSD Maramureș în mai multe do­menii, dar în special în cel al educației, profesie în care am activat 18 ani”.

Comentariile celorlalți

vasilica pe 15.10.2018 la 21:47
vai de tine baietas,trandafiriu,fara caracter!!!

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.