• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 02 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 30 Mai , 2022

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș, la reuniunea Comisiei pentru afaceri juridice și drepturile omului a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, la Paris

Recent, a avut loc la Paris, reuniunea Comisiei pentru afaceri juridice și drepturile omului a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

La eveniment a participat și senatorul  maramureșean Cristian Niculescu Țâgârlaș, care a declarat că: „În cadrul reuniunii, am examinat și am votat proiecte de rapoarte pe teme importante precum: «Reinstaurarea drepturilor omului și a statului de drept în Caucazul de Nord este în continuare o necesitate» , «Deținuți politici în Federația Rusă și angajarea răspunderii pentru doborârea avionului MH17» și «Deținuți politici în Federația Rusă».
De asemenea, am participat la audieri, dezbateri și schimburi de opinii cu experții invitați la reuniune, pe diferite teme de interes actual, care au un impact major asupra Europei.
Un alt subiect important dezbătut în cadrul reuniunii a fost constituirea Subcomisiei ad-hoc pentru realizarea unei vizite în Ucraina, privind posibilele crime împotriva umanității comise în timpul războiului de agresiune lansat de Federația Rusă împotriva Ucrainei, pe baza propunerilor înaintate de grupurile politice.
În contextul politic internațional actual, astfel de întâlniri sunt de o importanță majoră atât pentru legăturile strategice între țările membre, dar și pentru a asigura sta­bilitate și pace în regiune”.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.