• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 26 Ianuarie , 2015

Seminar gratuit de îmbunătăţire naturală a vederii, Baia Mare, 12 februarie

Seminarul gratuit  „Îmbunătăţeşte-ţi Astăzi Natural Vederea“ va avea loc în Baia Mare, joi, 12 Februarie, la Best Western Eurohotel, Bulevardul Bucureşti nr. 23. Seminarul durează 2 ore, de la ora 18.30 până la 20.30, iar intrarea este gratuită.

Evenimentul este susţinut de Flavius Ţurcanu, care a mai susţinut acest seminar despre îmbunătăţirea vederii în mod natural în multe oraşe din ţară în anul precedent.

 

Flavius Ţurcanu este autorul site-ului www.RenuntalaOchelari.ro, un site care are ca scop să îi ajute pe cei cu probleme de vedere să îşi îmbunătăţească şi să îşi vindece vederea în mod natural.

Flavius Ţurcanu are cinci ani de experienţă în acest domeniu şi în ultima vreme susţine o serie de seminarii gratuite prin toata ţara pentru a ajuta oamenii să îşi îmbunătăţească vederea în mod natural. Prima persoană pe care a vindecat-o a fost chiar el, acum 5 ani, când a reuşit să renunţe la ochelari şi să îşi recapete vederea clară.

Pentru mai multe informaţii despre îmbunătăţirea vederii şi seminariile din ţară îl putem găsi pe Flavius şi pe pagina personală de facebook: https://www.facebook.com/Flavius Turcanu, dar şi pe pagina Renunţă la Ochelari: https://www.facebook.com/RenuntaLaOchelari.

 

În cadrul evenimentului se va discuta de ce se poate îmbunătăţi natural vederea, cum se poate stopa definitiv creşterea dioptriilor, modalităţi prin care vă puteţi relaxa rapid ochii, obiceiuri pentru îmbunătăţirea imediată a vederii, cum să eliminaţi instant tensiunea şi oboseala oculară, dar şi câteva secrete uitate pentru a accelera îmbunătăţirea vederii.

 

Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac pe pagina http://renuntalaochelari.ro/seminar/ alegându-se oraşul Baia Mare.

 

Acest eveniment este dedicat atât celor care poartă ochelari de vedere, lentile de contact, cât şi persoanelor cu vederea clară sau care au dureri oculare când lucrează la calculator.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.