• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 16 Iunie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 29 Aprilie , 2014

Scoala Nicolae Bălcescu Baia Mare, premiată la concursul internaţional pentru Situaţii de Urgenţă în Ungaria

În perioada 17 - 19 aprilie 2014 , în Ungaria, la Szolnok, s-a desfăşurat concursul internaţional cu tematica de situaţii de urgenţă şi catastrofe naturale.

 
 

La această competiţie s-au aliniat la linia de start un număr de 11 de echipaje formate din elevi de gimnaziu şi de liceu din Ungaria şi Şcoala Nicolae Bălcescu, invitată să participe la concurs de către partea maghiară în urma colaborării dintre ISU Maramureş şi omologii lor maghiari. În cele două zile de concurs, copiii s-au întrecut pe parcursul a unsprezece probe specifice situaţiilor de urgenţă. Probele au fost diverse de la stingerea de incendii, inundaţii, contaminării, poluare, orientare, asistenţa medicală, deplasare în teren mlăştinos şi probe teoretice care toate împreună au reprezentat un concurs complex şi animat. La finalul întrecerii viu disputate, echipajul Şcolii „Nicolae Bălcescu” din Baia Mare s-a clasat pe locul al doilea.

Alături de echipă a fost şi Inspectoratul Şcolar al judeţului Maramureş, Primăria Municipiului Baia Mare. Totodată, din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, d-nul maior Sabou Adrian a participat alături de echipaj şi a fost un adevărat sprijin în pregătirea echipei. Concursul a reprezentat o activitate interactivă şi utilă de pregătire în domeniul situaţiilor de urgenţă şi un schimb de experienţă plăcut.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.