• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 11 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 18 Martie , 2016

Şapte mini-conferinţe PSD în Maramureş pentru desemnarea candidaţilor pentru Consiliul Judeţean

În ultimele două luni de zile, PSD Maramureş a finalizat sondajele de opinie pentru identificarea celor mai reprezentativi candidaţi pentru fiecare comunitate locală, acolo unde PSD nu are deja primar în funcţie, a declarat Gabriel Zetea, preşedintele PSD Maramureş.

 

Liderul judeţean al PSD a subliniat faptul că, la prima şedinţă a Comitetului Executiv Judeţean, toate candidaturile social-democraţilor vor fi supuse votului membrilor de partid, urmând ca, în etapa următoare, să se stabilească şi listele de candidaţi pentru consiliile locale, respectiv pentru Consiliul Judeţean Maramureş.

 

„PSD va urma procedura internă de desemnare a candidaţilor pentru Consiliul Judeţean Maramureş, o procedură democratică, lista urmând să fie compusă din propuneri venite din fiecare zonă istorică a judeţului. Astfel, Maramureşul va fi împărţit în şapte zone reprezentative, iar organizaţiile din fiecare zonă îşi vor desemna, prin vot, proprii reprezentanţi pe lista pentru Consiliul Judeţean. Este pentru prima oară când un partid, în Maramureş, îşi propune cu adevărat să asigure reprezentativitatea întregului judeţ în Consiliul Judeţean şi lasă la nivelul organizaţiilor locale desemnarea candidaţilor judeţeni, evitând formula deja cunoscută prin care o mână de oameni se adună într-un sediu în Baia Mare şi hotărăsc singuri componenţa listei”, a precizat preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea. Liderul social-democraţilor judeţeni a arătat că, în următoarele două săptămâni vor avea loc şapte mini-conferinţe judeţene în fiecare zonă din Maramureş, unde, prin vot, conducerea judeţeană va lua act de aceste propuneri.

„Sper ca în acest fel să aducem şi mai aproape de Consiliul Judeţean proiectele comunităţilor, prin oamenii care trăiesc efectiv acolo”, a subliniat preşedintele filialei judeţene a PSD, Gabriel Zetea.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.