• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 25 Martie , 2013

Sănătatea ne zâmbeşte frumos!

UAC Europe şi Asociaţia NEMUS, în parteneriat cu medicul stomatolog Daniel Horea, care anul trecut şi-a deschis un cabinet modern în Rus, au iniţiat campania intitulată sugestiv: “Sănătatea ne zâmbeşte frumos”, prin care îşi propun să ajute copiii din comună să aibă dinţi cât mai sănătoşi şi un zâmbet cât mai frumos.

 
 
 

Igiena orală este prioritară, încă de la vârste mici, atât pentru sănătate, cât şi pentru frumuseţe. Tocmai de aceea, UAC Europe şi Asociaţia Nemus au iniţiat o campanie inedită “Sănătatea ne zâmbeşte frumos”. Cu sprijinul medicului stomatolog Daniel Horea, care a inaugurat în vara anului trecut un cabinet stomatologic de ultimă generaţie în Rus, vor avea loc acţiuni educative la toate şcolile din comună.

 

Începând cu vineri, 22 martie, în fiecare săptămână, doctorul Daniel Horea le va vorbi copiilor despre modul în care trebuie să-şi îngrijească dinţii pentru a avea o dantură frumoasă şi, implicit, un zâmbet sănătos. Prima acţiune va avea loc în Şindreşti, iar la ea vor participa toţi elevii şcolilor Şindreşti şi Unguraş, urmând ca vinerea viitoare, caravana “Sănătatea ne zâmbeşte frumos” să ajungă la şcoala Rus, apoi Dumbrăviţa, şi, în final, Chechiş şi Cărbunar.

ractic, timp de 5 săptămâni, toţi elevii şi preşcolarii din comună vor afla informaţii interesante, legate de igiena dentară, prezentate într-un mod inedit şi, în plus, vor primi din partea UAC Europe şi Asociaţiei Nemus, gratuit, o pastă şi o periuţă de dinţi.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.