• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 15 Decembrie 2018

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 24 Iulie , 2015

ŞAH: Sigheteanca Andra Cîmpean a câştigat aurul la campionatul naţional

Şahista sigheteană Andra Cîmpean are rezultate din ce în ce mai bune. Săptămâna trecută, sportiva a obţinut aurul la campionatul naţional al cluburilor sportive de specialitate. Sighetu Marmaţiei a mai avut un participant la acest campionat, şi anume Alexandru Dicu.

 
 

Sigheteanca a reprezentat LPS Satu Mare la această ediţie de campionat naţional, reuşind să ocupe prima poziţie în clasament. Andra Cîmpean a avut o evoluţie constantă pe toată durata turneului, iar de cealaltă parte, sigheteanul Alexandru Dicu a obţinut locul 4, la egalitate de puncte cu locul 2 şi 3, însă sportivii au fost departajaţi de coeficienţii din timpul turneului. Cei doi şahişti sigheteni au reprezentat LPS Satu Mare.

La fete, podiumul a fost completat de Adriene Varga de la CSS Odorheiul Secuiesc şi Lorela Ardelean de la LPS Satu Mare.

 

La băieţi, medalia de aur a fost câştigată de Botond Toth de la CSS Odorheiul Secuiesc, acesta fiind urmat în clasament de Mihnea Ohnean de la CSS Târgu Mureş şi Tamaş Lazin de la LPS Satu Mare. În acest moment, Andra Cîmpean se afla la Iaşi, la un alt turneu naţional.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.