• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 07 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 26 Mai , 2015

S-au refăcut ansamblurile de la intrările în oraş

Starea degradată a ansamblurilor arhitecturale de la intrările în municipiul Sighetu Marmaţiei este deja istorie. Dacă ani la rând au fost lăsate în paragină, acum ele au fost reabilitate, la iniţiativa Primăriei, cu ajutorul Serviciului Public de Gospodărire Urbana.

 
 

Realizate încă din perioada comunismului, ansamblurile de la intrarea în municipiul Sighetu Marmaţiei au fost date uitării de către vechile conduceri ale oraşului. Acum, odată cu lucrările de reabilitare derulate în municipiu, s-au găsit şi fondurile necesare pentru refacerea acestora.

 

„Am gândit o reabilitare a intrărilor în oraş, având în vedere că la acele construcţii nu s-a intervenit de peste 25 de ani. Am încercat să le reînnoim pentru a da o altă faţă acelor intrări, respectiv intrarea dinspre Sarasău, dinspre Vadu Izei şi dinspre satul Tisa. Am înlocuit stemele vechi care erau de pe vremea lui Ceauşescu, am montat noile steme şi le-am dat o faţă nouă, având în vedere că au fost construite de mult timp şi era necesară o reînnoire a acestora”, a spus Ioan Şuştic, directorul Serviciului Public de Gospodărire Urbana.

 

Aceste lucrări nu sunt singurele care vin să ofere oraşului o faţă mai frumoasă. În zilele următoare se va finaliza amenajarea spaţiului verde între sensurile de mers din zona Big până la Monumentul Ostaşului Român, acesta urmând să arate aproape la fel ca spaţiul verde de pe bulevardul Independenţei.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.