• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 19 August , 2014

S-au executat peste 60% din lucrările necesare reabilitării stadionului

Lucrările de reabilitare demarate luna trecută la Stadionul Municipal Solovan se află în plin proces de execuţie. S-a intervenit atât la nivelul terenului, cât şi la tribune, parcare şi gardul care împrejmuieşte stadionul. Până în prezent s-au executat mai bine de 60% din lucrări.

 
 

Reabilitarea stadionului înainte de partidele din Liga a III-a vine la iniţiativa primarului municipiului Sighetu Marmaţiei, Ovidiu Nemeş, care a declarat că îşi doreşte să creeze condiţii optime desfăşurării meciurilor din această competiţie. Societatea de Gospodărire Urbana a demarat imediat execuţia lucrărilor, astfel încât până la sfârşitul acestei luni, când vor începe meciurile, atât jucătorii, cât şi suporterii vor beneficia de cele mai bune condiţii.

 

Pentru fiecare treaptă a tribunelor s-au turnat şape şi s-a executat hidroizolaţia. Mai trebuie cosmetizate şi vopsite. Cele două tribune care urmează să fie reabilitate, împreună cu cea oficială, au o capacitate de aproximativ 2.500 de spectatori.

„Am refăcut o parte din gazon, în special în faţa porţilor unde se circulă mai intens şi astfel au trebuit montate glii aduse de la Zalău. Pe terenul doi deja se poate juca. Mai avem toaletări de copaci, tribuna a doua să o curăţăm de verdeaţa care se întinde aproape pe toată suprafaţa”, a mai menţionat Ioan Şuştic, directorul Societăţii de Gospodărire Urbana.

Responsabilii cu lucrările au arătat faptul că, în cazul în care situaţia o va impune, va fi reabilitată şi cea de-a doua tribună.

„În data de 28 am dat termen, având în vedere şi sarcinile trasate de către domnul primar, care verifică zilnic stadiul lucrărilor. Cu două zile înainte de a începe campionatul, lucrările vor fi finalizate, rămânând ca în data de 29 august să punem la punct ultimele detalii”, a încheiat Ioan Şuştic, directorul Societăţii de Gospodărire Urbana.

Lucrările au demarat în luna iulie.
 
 

„După cum se poate observa, lucrările sunt în toi. Am finalizat în proporţie de 80% tribuna din stânga celei oficiale, urmează să o vopsim cu vopsea cauciucată, gardul împrejmuitor este deja finalizat, lucrăm în prezent la remontarea scaunelor din tribuna oficială şi tot în lucru este şi cealaltă tribună din dreapta”.

Ioan Şuştic, directorul Societăţii de Gospodărire Urbana

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.