• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 6 Noiembrie , 2015

S-au desemnat reprezentanţii Consiliului Local în consiliile de administraţie de la liceele „Regele Ferdinand” şi „Dragoş Vodă” şi de la Centrul Cultural

Aleşii locali ai municipiului Sighetu Marmaţiei au desemnat în cadrul şedinţei ordinare de vineri reprezentanţii Consiliului Local în cadrul Centrului Cultural din oraş şi a două unităţi de învăţământ, faţă de care aceştia nu au luat o decizie la şedinţa anterioară, din luna septembrie.

 

 

Unităţile de învăţământ care au rămas cu vechiul consiliu de administraţie până acum sunt Colegiul Naţional „Dragoş-Vodă” şi Liceul Pedagogic „Regele Ferdinand”. La şedinţa ordinară din 30 octombrie, consilierii au decis care vor fi persoanele ce vor reprezenta Consiliul Local Sighet în cadrul consiliilor de administraţie din cele două unităţi de învăţământ, în anul şcolar 2015-2016. Astfel, la Colegiul Naţional „Dragoş-Vodă” a fost desemnată Eugenia Godja, cu 17 voturi pentru şi unul împotrivă, iar în aceeaşi situaţie a fost desemnată şi Lidia Truş pentru Liceul Pedagogic „Regele Ferdinand”.

 

Aleşii locali au avut de votat şi reprezentanţii Consiliului Local al municipiului în cadrul consiliului de administraţie al Centrului Cultural. Consilierul Dana Ivaşcu l-a propus pentru această funcţie pe Gheorghe Mihai Bârlea, în timp ce alesul local Petru Tomşa a propus-o pe Alina Marincean. Ambii au fost desemnaţi reprezentanţi ai Consiliului Local în consiliul de administraţie al Centrului Cultural, în urma voturilor exprimate de către consilieri.

 

Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de vineri s-au regăsit 13 proiecte de hotărâre, plus alte trei cu care s-a suplimentat lista. Dintre acestea, unul singur nu a fost aprobat, respectiv cel privind aprobarea Planului anual de evoluţie a tarifelor unice, perioada 2015-2016, în aria de operarea a societăţii de distribuţie a apei în municipiul Sighetu Marmaţiei.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.