• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 18 Iulie , 2016

S-a reziliat contractul de comodat pentru autoturismul Audi A6

CJ Maramureş a predat autoturismul marca Audi A6, pe care l-a avut în folosinţă începând cu anul 2008, Regiei Autonome Aeroportul Internaţional Baia Mare, instituţie achizitoare.

 

Între Consiliul Judeţean Maramureş şi S.C. Regia Autonomă Aeroportul Internaţional Baia Mare S.A. s-a încheiat în anul 2008 un contract de comodat privind remiterea cu titlu de folosinţă gratuită a autoturismului Audi A6, aflat în proprietatea S.C. Regia Autonomă Aeroportul Internaţional Baia Mare S.A. Durata contractului de comodat nr. 7669/29.12.2008 a fost de 12 luni, acesta prelungindu-se prin trei acte adiţionale. Conform ultimului act adiţional, contractul de comodat ar fi încetat de drept la data de 31.12.2016.

În urma discuţiilor purtate la nivelul conducerii executive, privind organizarea şi desfăşurarea activităţii consiliului judeţean, s-a hotărât de comun acord cu S.C. Regia Autonomă Aeroportul Internaţional Baia Mare S.A. semnarea actului adiţional nr. 4/2016 la contractul de comodat nr. 7669/2008, în vederea rezilierii acestuia, respectiv a actului adiţional nr. 3/2013, începând cu data de 5.07.2016.Aşadar, în data de 6 iulie 2016, autovehiculul marca Audi A6 a fost predat către S.C. Regia Autonomă Aeroportul Internaţional Baia Mare S.A. Totodată, în 7 iulie 2016 au fost restituite către Consiliul Judeţean Maramureş sumele reprezentând asigurări şi taxe achitate pentru autovehiculul Audi A6 All Road de la data rezilierii contractului de comodat şi până la scadenţa acestora.

 

„Am hotărât alături de colegii vicepreşedinţi din conducerea Consiliului Judeţean Maramureş, că trebuie să intrăm din nou într-o perioadă a decenţei atunci când vorbim despre cei care ocupă temporar funcţii de demnitate publică. Nici eu, nici colegii mei nu avem nevoie de privilegii sau de obiecte de lux pentru a ne face treaba aşa cum am fost aleşi de către maramureşeni. O maşină de lux nu are ce căuta în dotarea unei instituţii publice, aşa că am hotărât că ea trebuie să se întoarcă în inventarul instituţiei care a achiziţionat-o”, a precizat Gabriel Zetea, preşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.