• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 09 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 1 Aprilie , 2016

S-a început plombarea străzilor cu probleme

A început plombarea străzilor cu probleme din Sighet. După ce a executat reparaţii pe străzile pietruite din oraş, Serviciul Public de Gospodărire Urbana se ocupă acum de plombarea celor asfaltate. Se are în vedere repararea tuturor străzilor care necesită astfel de intervenţii.

Utilajele au fost scoase în teren încă de dimineaţă. Se intervine cu freze şi utilaje pentru asfaltat, astfel încât toate drumurile să fie reparate după ce pe timpul iernii s-au format gropi. Lucrările au început astăzi pe strada Zimbrului din municipiu.

 

 

„Săptămâna trecută am pornit staţia de asfalt şi am început să turnăm în principal tăieturile pe care le-au efectuat cei de la Vital în urma avariilor la conducta de apă. Am trecut la plombări pe strada Zimbrului cu o freză care va executa lucrări de frezare a asfaltului deteriorat şi va fi înlocuit cu asfalt proaspăt. Absolut toate străzile care necesită o intervenţie a noastră vor beneficia de plombări”.

Vasile Pârja, inginer şef al Departamentului de reparaţii şi întreţinere străzi din cadrul SPG Urbana

 

Tot în această perioadă, Serviciul Public de Gospodărire Urbana lucrează şi la repararea mobilierului urban, atât din parcuri, cât şi din cartiere.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.