• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 30 Mai , 2022

S-a aprobat proiectul pentru Centura Metropolitană a municipiului Baia Mare

Comitetul tehnico-economic al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere – CNAIR a aprobat proiectul centurii metropolitane Baia Mare. Până la sfrșitul lunii iunie, se vor finaliza toate documen­tațiile, iar în luna iulie 2022 va fi demarată procedura de achi­ziție pentru proiectare și exe­cuție, urmând ca, în 2023, să înceapă efectiv execuția lucrărilor pentru centura metropolitană Baia Mare. Finanțarea necesară pentru realizarea acestui proiect va fi asigurată din fonduri europene, prin Programul Opera­țio­nal Transport – POS. Proiectul este în valoare de 250 de milioane de euro și termenul de finalizare este 2025.
Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș, a spus că: „Centura metropolitană va avea o lungime de 36 de km, cu drumurile de acces incluse. Pe o lungime de 20 km, centura va avea două benzi pe sens, de la Bușag până la DN 18B (zona Groși). Odată finalizat acest proiect, vom avea o fluidizare a traficului în toate zonele importante din jurul municipiului Baia Mare și se vor crea premisele dezvoltării economice în zona variantei de ocolire”.

 „Centura metropolitană va avea o lungime de 36 de km, cu drumurile de acces incluse. Pe o lungime de 20 km, centura va avea două benzi pe sens, de la Bușag până la DN 18B (zona Groși)”.
Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.