• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 29 Septembrie , 2014

Rupe mesh-ul şi fugi! Sediul PSD, vandalizat a treia oară

Sediul judeţean al PSD din judeţul Maramureş a fost vandalizat în noaptea de 21 septembrie pentru a treia oară în tot atâtea săptămâni.

Numai că, spre deosebire de dăţile trecute, social democraţii au fost pregătiţi, având camere de supraveghere.

Astfel că, în imagini se vede o femeie care taie materialele de campanie.

 

Materialul a ajuns deja pe mâna poliţiştilor maramureşeni, care au început deja investigaţiile. Femeia riscă să se aleagă cu un dosar penal şi cel puţin şase luni după gratii pentru gestul ei.

 

PSD Maramureş a lansat un apel public pentru identificarea femeii: „Lansăm un apel public pentru a identifica persoana care, conform imaginilor oferite de camerele de supraveghere, a rupt bannerul aflat pe sediul PSD Maramureş. Nu a fost un caz singular, deoarece ne-am mai confruntat cu două astfel de situaţii în ultimele două săptămâni şi avem convingerea că tânăra care a recurs la asemenea acte de vandalism a fost instigată de adversarii noştri politici. Oricine crede că o recunoaşte, este rugat să se adreseze reprezentanţilor PSD Maramureş, la sediul partidului situat în Baia Mare sau să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie.

Ne puteţi contacta şi la numărul de telefon 0362/405.012 sau să ne scrieţi pe adresa de e-mail: psdmaramures @yahoo.com.

Orice informaţie este esenţială, iar mesajul nostru este acela că PSD Maramureş va duce o campanie curată şi onestă, iar astfel de acte de vandalism nu ar trebui să fie tolerate nici de celelalte formaţiuni politice”, a declarat preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.