• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Sambătă , 28 Iunie , 2014

Romaltyn a oferit cărţile-premiu pentru Şcoala Gimnazială „Dr. Victor Babeş”

Ultimul clopoţel al anului şcolar a adus la Şcoala Gimnazială „Dr. Victor Babeş” vacanţa binemeritată, dar şi festivitatea de premiere în care cei mai merituoşi elevi au primit coroniţele de flori, diplome şi cărţi. În acest an, spre deosebire de anul şcolar trecut, premiile şcolare au fost însoţite de cărţi, volumele fiind oferite de către societatea comercială Romaltyn Mining Baia Mare.

 

Prezent la festivitatea de premiere, directorul executiv al Romaltyn, Mircia Bizo, a privit cu emoţie momentul premierii, atunci când elevii premianţi vin la prezidiu şi primesc premiile pentru rezultatele din anul şcolar ce s-a încheiat. Bucuria unei cărţi primite ca recunoaştere a meritelor, face mai mult decât orice.

Consecventă preocupărilor sale extra-economice, societatea Romaltyn Mining Baia Mare doreşte să se implice în rezolvarea problemelor Comunităţii, de la cele de mediu, până la problemele sociale, de sănătate sau educaţie.

Romaltyn Mining doreşte să aducă Băii Mari un cer mai curat, un aer mai curat, locuri de muncă, mult verde în zone în care, de zeci de ani, griul a fost culoarea predominantă. Societatea doreşte ca băimărenii să creadă că activitatea pe care o va desfăşura este sigură, modernă şi va rezolva o parte din poluarea cu pulberi a oraşului.

 

Romaltyn Minig doreşte şi oferă excelenţă în activitatea sa şi premiază excelenţa!  

 

„Când am aflat că la această şcoală nu s-au dat cărţi în anul şcolar trecut, am hotărât imediat, cei din Consiliul de Administraţie, să facem efortul de a aduce cărţi la Şcoala „Dr. Victor Babeş”, deoarece elevii de aici, ca de peste tot, de altfel, ar trebui să primească premii în cărţi. Ce poate fi mai frumos decât un premiu-carte, primit pentru excelenţă în învăţământ? A fost un prim contact cu această şcoală, o primă implicare, după posibilităţile actuale, pentru a încuraja studiul, excelenţa, lectura. Avem nevoie de elevi bine pregătiţi, serioşi, sănătoşi. La această şcoală se face carte la modul serios şi vom fi alături de activităţile extra şcolare ale ei”, a spus Mircia Bizo.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.