• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 27 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 28 Aprilie , 2015

Rezultate remarcabile la Vienna City Marathon

UAC Europe a reuşit o performanţă remarcabilă la Maratonul de la Viena. Pop Janos a alergat

cei peste 42 de km, tot maratonul, şi s-a clasat primul între cei 110 angajaţi Montana Tech Components AG şi în prima jumătate a clasamentului general.

 
 

Cea de-a 32-a ediţie a maratonului Vienna City Marathon a avut tema „Noi suntem Europa!” şi a adus în prim-plan mesajul coeziv al atletismului în Viena. Participanţi din peste 120 de ţări au alergat pe un traseu impresionant, pe lângă cele mai frumoase atracţii turistice ale oraşului. Potrivit tradiţiei, punctul de pornire a fost Vienna International Centre, traseul traversând apoi Dunărea, trecând prin Praterul cel verde, de-a lungul Canalului Dunării, pe Ringstraße, de la Opera de Stat până la Palatul Schönbrunn, după care înapoi pe Ring şi la Prater, destinaţia finală aflându-se în Heldenplatz.

În total, 110 angajaţi din tot grupul Montana Tech Components AG au luat startul competiţiei. UAC Europe va fi reprezentată şi în acest an de mai mulţi angajaţi: Laura Kameniczki, Mădălina Pop, Cătălina Radu, Şerban Chisacof, Radu Bilţ, Cătălin Cudalbu, Nicolae Babiciu – toţi au alergat în competiţia de ştafetă, iar colegul lor Pop Janos a fugit tot maratonul – peste 42 km şi a obţinut o performanţă remarcabilă. Pop Janos este angajat al UAC Europe de peste 3 ani, ca operator CNC şi este pasionat de sport: Spune ca face mişcare dintotdeauna şi că a participat şi la alte competiţii:

 

„Am fost pasionat de mişcare întotdeauna, am făcut şi alte sporturi. Am mai participat şi la maratoane, mai mult la cele montane şi pe distanţe mai scurte, de 16-20 km. La Maratonul de la Viena, eu am fost înscris şi la ştafetă şi la maraton, practic am parcurs traseul clasic de maraton, 42 de km şi 195 de metri şi am fost totodată primul schimb la ştafetă. Am scos cel mai bun timp pe distanţa maraton dintre angajaţii Montana Tech: 3 ore, 37 minute şi 19 secunde, cronometrul oficial. La general masculin, am terminat pe locul 1387 din 4848 de persoane care au terminat maratonul”.

 

Cursă clasică de maraton - 42,195 de kilometri

Semimaraton - 21,097 de kilometri

Maraton-ştafetă (cu echipe de câte 4 alergători, pe întreaga distanţă a maratonului).

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.