• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 8 Septembrie , 2014

Revista „Tactica şi strategia”

Putem afirma faptul că în peisajul media românesc, tabloidizat peste măsură, apariţia unei reviste care tratează altceva decât vedete de doi lei şi milionari de carton este o veste bună. Cu atât mai mult cu cât această revistă abordează un subiect ignorat aproape cu desăvârşire în ultimii 25 de ani, un subiect controversat şi de mare interes, cel al istoriei militare româneşti şi internaţionale.

 

Mai important pentru noi, ca băimăreni, este faptul că această revistă cu apariţie trimestrială difuzate în întreaga ţară este realizarea unei edituri locale, din Baia Mare, editura Marist. Poate cea mai bine realizată revistă de gen din România, 96 de pagini color, cu multe imagini, fotografii de epocă, hărţi, documente, mărturii ale participanţilor, vă aşteaptă să descoperiţi adevărul din spatele multor evenimente prea mult timp ascunse nouă.

 

Lansarea primului număr al acestei reviste intitulate sugestiv Tactica şi Strategia, adresată nu numai specialiştilor, cât mai mult publicului larg, a avut loc vineri, 5 septembrie 2014 la ora 14.00, în prezenţa unui numeros public. S-au purtat multe discuţii interesante, mai ales despre subiectul principal al numărului inaugural al revistei, vânătorii de munte în armata română, luptele şi faptele acestora.

Nu putem decât să dorim mult succes şi viaţă lungă acestei reviste, invitând cititorii să îi parcurgă paginile cu interes, noi zicem că merită. Revista Tactica şi Strategia poate fi procurată în Baia Mare din reţeaua Inmedio sau direct la editură. Mai multe amănunte pe www.tacticasistrategia.ro.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.