• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 09 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 15 Aprilie , 2016

REPARAŢII: SPG Urbana a reluat lucrările de plombare pe străzile din oraş

Vreme numai bună pentru reparaţii. Serviciul Public de Gospodărire Urbana a reluat lucrările de plombare pe străzile din Sighet, după o săptămână în care vremea a fost mohorâtă. Astăzi, utilajele au fost prezente pentru a acţiona acolo unde pe timpul iernii s-au format gropi în asfalt.

 

Acest tip de lucrări se desfăşoară în fiecare an la începutul sezonului cald, pentru ca şoferii să se deplaseze în condiţii de siguranţă pe raza municipiului. Încă de la primele ore ale dimineţii, un grup de muncitori din cadrul Serviciul Public de Gospodărire Urbana s-a deplasat cu toate cele necesare pentru a îmbunătăţi condiţiile de circulaţie pe o stradă ce urmează să fie din ce în ce mai circulată, dat fiind faptul că duce spre Parcul Grădina Morii.

Lucrările de plombare au ajuns astăzi pe strada Eroilor din municipiul Sighetu Marmaţiei. Muncitorii acţionează cu două utilaje, un tractor cu remorcă şi un cilindru compactor.

În primă fază au fost decopertate porţiunile cu probleme, urmând ca apoi să fie acoperite cu un strat de asfalt proaspăt.

 

Astfel de lucrări urmează să se desfăşoare pe toate străzile asfaltate din municipiu.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.