• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 11 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 26 Februarie , 2016

RENOVARE: S-au alocat bani pentru reabilitarea Colegiului „Dragoş Vodă”

Colegiul Naţional „Dragoş Vodă” va fi renovat în perioada următoare. Primăria municipiului Sighetu Marmaţiei a aprobat bugetul de reabilitare a acoperişului instituţiei de învăţământ şi de realizare a instalaţiei de încălzire pe gaz. Investiţiile care urmează să se facă în cursul acestui an sunt în valoare de 500.000 de lei.

 

Reprezentanţii liceului au prezentat autorităţilor municipale planul de reabilitare a instituţiei de învăţământ. În urma proiectelor propuse a fost aprobată finanţarea pentru reabilitarea băilor, repararea unor părţi din acoperiş şi realizarea unui sistem nou de încălzire.

„Pentru acest an financiar, Primăria municipiului, împreună cu Consiliul Local ne-a aprobat finanţarea a două obiective în valoare de 5 miliarde de lei (vechi - n.r.). Noi am fost în audienţă la domnul primar, am prezentat planul de dezvoltare a liceului şi în urma prezentării şi a analizei, reprezentanţii consiliului local, împreună cu domnul primar, au decis să ne finanţeze două obiective”, a arătat Gheorghe Andraşciuc, directorul Colegiului Naţional „Dragoş Vodă”.

 

Cea mai mare parte bugetului alocat va fi investit în realizarea sistemului de încălzire pe gaz în tot liceul şi în modernizarea grupurilor sanitare. Cadrele didactice cred că aceste lucrări sunt necesare datorită numărului mare de elevi pe care îl are colegiul.  Planul  complet de dezvoltare a Colegiului Naţional „Dragoş Vodă” prevede şi schimbarea geamurilor şi repararea întregului acoperiş.

 

„Noi am prevăzut în planul de dezvoltare a colegiului şi alte obiective pentru anul financiar viitor, reparaţii totale la acoperişul şcolii şi alte lucrări mai mici. Aş vrea să mulţumesc în numele consiliului de administraţie domnului primar, dar şi consiliului local pentru sprijinul acordat”, a mai spus Gheorghe Andraşciuc.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.