• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 09 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 1 Aprilie , 2016

Remaniere la CL Baia Mare

Zilele trecute, Consiliul local Baia Mare a oficializat prezenţa în „mini parlamentul” local a doi noi consilieri locali, Adalbert Meheş şi Diana Costin. De asemenea, a fost ales un nou viceprimar în persoana lui Dorel Mureşan. Pentru două luni se poate spune că avem un CL remaniat.

Aceste modificări au fost necesare după ce PSD Maramureş a retras sprijinul politic pentru Gabriela Hofer şi Elena Cărăuşan. Doamna Hofer era viceprimar şi a fost unul dintre aleşii social-democraţi care au făcut multe.

Disputele în cadrul organizaţiei PSD Maramureş au apărut după ce Hofer şi Cărăuşan au participat la şedinţa de CL în care s-a discutat şi votat creditul pe care administraţia băimăreană îl va lua în perioada următoare. Atunci, în februarie, liderii social-democraţi le-au cerut consilierilor să nu voteze favorabil acest proiect de hotărâre. Din mai multe motive care vor ajunge publice, odată, iar cele două doamne social-democrate au votat favorabil.

Indisciplina de partid a fost plătită, în final, cu excluderea din partid şi din Consiliul Local. După aceste întâmplări, partidele componente ale CL au dorit să îşi promoveze un viceprimar. Liberalii au făcut o propunere în persoana doamnei Câmpean, şi pesediştii au venit cu propuneri. Au fost unele discuţii şi dispute, dar zilele trecute au fost primiţi în rândul consilierilor, Meheş şi Costin.

Iar problema viceprimarului a fost tranşată în urma propunerii lui Ştefan Lupşa, respectiv Dorel Mureşan. Despre acesta, numai de bine!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.