• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 24 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 11 Mai , 2015

REABILITĂRI: Lucrătorii de la Urbana au trecut la modernizarea trotuarelor din unele zone ale Sighetului

După ce săptămâna trecută au efectuat lucrări de modernizare a străzilor unde s-a intervenit pentru reabilitarea reţelei de apă şi canal, începând de săptămâna trecută,   cei din cadrul Serviciului Public de Gospodărire Urbana au trecut şi la modernizarea trotuarelor din unele zone ale municipiului. Aceste lucrări au demarat pe strada Iuliu Maniu.

Un grup de muncitori a împrăştiat ieri asfalt proaspăt pe strada Iuliu Maniu din Sighet, unde sunt modernizate trotuarele.

 

„În mare, plombările pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei sunt finalizate, mai avem zone cum ar fi strada Eroilor, Ştefan cel Mare, unde sunt zone de asfalt mozaicate, care trebuie frezate şi înlocuite cu asfalt proaspăt. Concomitent cu aceste plombări, avem lucrări de modernizare a trotuarelor, dar şi de completare a tăieturilor pe care le fac cei de la TCM Nord pentru reabilitarea canalizării şi a aducţiunilor de apă”, a declarat Vasile Pârja, responsabil cu lucrările în cadrul Serviciului Public de Gospodărire Urbana.

 

În următoarele zile, muncitorii din cadrul serviciului vor turna aflat în cartierul Unirii, unde de asemenea o parte din lucrările la aducţiunea de apă şi canal au fost finalizate.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.