• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 30 Martie , 2015

PSD susţine statul social şi lupta împotriva sărăciei

Preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, care a fost prezent la Consiliul Naţional al PSD desfăşurat în week-endul trecut, la Palatul Parlamentului, susţine că viziunea şi acţiunile guvernamentale sunt necesare pentru extinderea şi consolidarea statului social în România.

Statul în România trebuie să se implice tot mai intens în susţinerea unor obiective fundamentale pentru societatea românească, precum combaterea sărăciei şi a excluziunii sociale (...), crearea de locuri de muncă, în special pentru tineri, o categorie ce are nevoie de sprijin special pe piaţa muncii. Se susţine, în continuare, şi intensificarea programului cu finanţare europeană „Garanţii pentru tineri”, aflat deja în aplicare din 2014, prevede rezoluţia adoptată de delegaţii PSD prezenţi la Consiliul Naţional al partidului. Rezoluţia spune, totodată, că PSD susţine mai multă echitate în sistemul de salarizare, promovarea economiei sociale - ca soluţie alternativă pentru crearea de noi locuri de muncă, protecţie pentru grupurile vulnerabile.

 

„Nu poate exista dezvoltare durabilă şi creştere reală a nivelului de trăi fără eforturi speciale în aceste direcţii. România va putea creşte cu adevărat numai dacă sărăcia, excluziunea socială, inegalitatea, discriminarea sunt combătute prin politici concrete în anii următori, pentru că rezultatele bune ale economiei să ajungă în toate zonele societăţii, iar tendinţa către polarizare socială şi economică să fie stopată. Toate acestea măsuri reprezintă prioritatea PSD la guvernare, concomitent cu creşterea gradului de satisfacţie socială şi a veniturilor românilor”, a declarat preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.