• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 2 Aprilie , 2020

Protejăm Baia Mare! Începe distribuirea pachetelor de primă necesitate

La primăria Baia Mare sunt pregătite pachetele cu produse de protecţie şi dezinfecţie pentru băimăreni. Ele vor fi distribuite începând de vineri, 3 aprilie.
„Pregătim primele 50.000 de pachete de strictă necesitate, care vor fi distribuite începând de vineri, la fiecare locuință din Baia Mare. Distribuția va fi efectuată de către echipe ale Poștei Române și ale Primăriei. Estimăm că sunt necesare cinci zile pentru distribuirea primelor 50.000 de pachete. Începând de luni, 13 aprilie, vom trimite a doua tranșă de pachete. Cei care nu sunt găsiți la domiciliu vor fi căutați a doua zi încă o dată, dacă nu se va putea efectua livrarea nici atunci, au posibilitatea să le ridice de la oficiile poștale sau centrele de distribuție pe care le vom anunța în cel mai scurt timp. Aveți grijă de voi și de cei dragi, noi avem grijă de toți, de comunitatea băimăreană și de orașul nostru. Împreună protejăm Baia Mare!”, a spus primarul Cătălin Cherecheş.


De asemenea, primarul băimărean a anunţat că fondurile care ar fi fost alocate evenimentelor şi manifestărilor culturale din acest an, au fost direcţionate spre spitalele din subordinea municipiului Baia Mare.


„Am anulat toate manifestările cultural-artistice programate pentru următoarele luni în Baia Mare. Fondurile le folosim pentru a sprijini cetățenii în această perioadă vulnerabilă, pentru ajutorarea celor aflați în nevoie și pentru acțiunile vitale care se impun în această situație de urgență. Dotăm secții pentru terapie intensivă, pregătim Spitalul de Pneumoftiziologie «Dr. Nicolae Rușdea» care devine spital suport în sistemul național de tratament pentru coronavirus”, a spus primarul de Baia Mare
.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.