• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 7 Iunie , 2021

Promovăm Maramureșul peste hotare, la aniversarea a 140 de ani de relații diplomatice româno-spaniole

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, și Gabriel Ștețco, consilier județean, au oferit Institutului Cultural Român din Madrid o expoziție fotografică, „Maramureș: tradiții și povești”, realizată de Centrul Creației Populare, în care sunt prezentate bisericile de lemn din Maramureș, aflate în patrimoniul UNESCO, cu ocazia celebrării a 140 de ani de relații diplomatice româno-spaniole.
Expoziția „Maramureș: tradiții și povești” va avea și a doua parte, în care vor fi expuse obiec­te tradiționale maramu­reșene. Expoziția este oferită de Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș și va putea fi vizitată în Madrid, în perioada 5 iulie - 5 august.

Promovarea frumuseților Mara­mu­reșului și dezvoltarea sectorului turistic reprezintă o prioritate pentru executivul Consiliului Județean.

„Mulțumesc doamnei ambasador Gabriela Dancău și celorlalți diplomați români implicați în aceste proiecte, prin care reușim să promovăm în Spania locuri și frumuseți din România care merită văzute”, a declarat Ionel Bogdan, președintele CJ Mara­mureș.





 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.