• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 30 Septembrie , 2019

Proiectul „MaraQuality” derulat de Consiliul Județean a fost finalizat cu succes

Marți, 24 septembrie 2019, în sala „Bogdan Vodă” a Consiliul Județean Mara­mureș a avut loc conferința de marcare a finalizării proiectului „MaraQuality”.


În prezența vicepreședintelui Consiliul Județean Maramureș, Ioan Doru Dăncuș, a invitaților sosiți de la primăriile din județ, a reprezentanților instituțiilor din coordonarea sau subordinea Consiliul Județean Maramureș și a ONG-uri­lor, au fost prezentate etapele și re­zultatele ce au condus la înde­pli­- ni­rea obiectivelor proiectului și anu­me implementarea și certificarea „Sis­temului de management al cali­tății” în instituție, în conformitate cu standardului ISO 9001:2015, implementarea sistemului informatic suport al SMC, precum și instruirea în­tregului personal în utilizarea aces­tora.
„Implementarea proiectului Mara Quali­ty este doar începutul unui proces de eficientizare a activității în cadrul instituției noastre și cred că deja se vede o modificare în bine. Mai avem multe de făcut, dar lucrurile sunt într-o schimbare bene­fică atât pentru beneficiarii interni, cât și pentru beneficiarii externi care așteaptă să primească de la noi răs­pun­suri la solicitări și soluții urgen­te, în termene”, a subliniat vicepre­­- șe­dintele Consiliului Județean Mara­mureș, Ioan Doru Dăncuș.
Instituția județeană dorește să fie un reper de maximă încredere prin cali­tate, performanță și loialitate față de comunitatea județului Maramureș, ideea de bază a politicii în domeniul calității fiind: „Consiliul Județean Maramureș în slujba cetățeanului!”
„Politica Consiliului Județean urmă­rește să dea o nouă dimensiune conceptului de administrare, în sensul creșterii nivelului de satisfacere a cerințelor utilizatorilor serviciilor noastre prin asigurarea transparenței decizionale, reducerea birocrației și îmbunătățirea continuă a serviciilor actului administrativ”, a arătat Dan Cocoșilă, consilier superior în cadrul Biroului Relații Internaționale și manager de proiect.
Proiectul „MaraQuality”, cod SIPOCA 73/cod SMIS 122738, are asigurată finanțare nerambursabilă prin Programul Operațional Capaci­tate Administrativă, iar Autoritatea de Management este Ministerul Dezvoltării Regionale și Adminis­trației Publice. „MaraQuality” este un proiect elaborat de reprezentanții Biroului Relații Internaționale, Serviciul Relații Publice din cadrul Consiliului Județean Maramureș.
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.