• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 19 Octombrie , 2018

PROGRAMUL TEATRULUI MUNICIPAL BAIA MARE

Marți, 23 octombrie, de la ora 19.00, se va juca spectacolul „EDMOND”, de David Mamet, în regia lui Andrei Dinu. Pentru regia acestui spectacol, Andrei Dinu a fost nominalizat în cadrul Galei Premiilor UNITER, la secțiunea „Debut”. În spectacol veți putea urmări povestea de viață a unui om hotărât să o ia de la capăt atunci când oboseala, rutina și visele spulberate îl copleșesc. (Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani!!!) Spectacolul se joacă cu pu­bli­cul pe scenă.
Durata: 110 minute (fără pauză).
 

Miercuri, 24 octombrie, de la ora 19.00, ne întâlnim la sala studio cu un spectacol care vă va ține cu sufletul la gură: „CRIMA DIN STRADA LOURCINE”, de Eugène Labiche, regia Victor Olăhuț. Atunci când băutura îți ia mințile, jocul închipuirilor s-ar putea să-ți joace feste! A doua zi s-ar putea să descoperi că ești un „criminal”.
Spectacolul se joacă la sala studio.
Durata: 70 minute (fără pauză).
 

Vineri, 26 octombrie, de la ora 19.00, vă invităm la spectacolul „DRAGĂ DOAMNĂ PROFE­SOA­RĂ”, de Ludmila Razumovs­kaia, regia Andrei Măjeri. Tinerii absolvenți, care și-au dat ultimul examen înaintea încheierii studiilor liceale, vin într-o vizită neașteptată acasă la profesoara lor. Nimănui nu-i trece prin gând că această întâmplare ar putea lua o turnură imprevizibilă.
Spectacolul se joacă cu publicul pe scenă.
Durata: 80 min. (fără pauză).
 

Sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 11.00, îi invităm pe copii la o întâlnire cu „PUNGUȚA CU DOI BANI”. Spectacolul prezintă peripeţiile unui cocoş izgonit de-acasă, fiindcă nu făcea ouă. Mijloacele tehnice ingenioase, originalitatea păpuşilor ale căror dimensiuni cresc şi descresc pentru a le sugera spectatorilor profunzimea peisajului… sau pur şi simplu, importanţa unui anumit moment, contribuie la realizarea unui spectacol surprinzător.
Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși.
Durata: 60 minute (fără pauză).
 

Sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 19.00, la Sala Studio, se joacă spectacolul „URSUL”, după A. P. Cehov, regia Doru Fârte. Veți descoperi viața văduvei Elena Nicolaevna Popova, care și-a iubit foarte mult soțul, dar care trăiește retrasă și adânc atașată de amintirea acestuia. Servitorul ei cre­dincios, Luka, încearcă în fel și chip să o readucă la „viață”, dar, aparent, fără nicio speranță. Asta, până când apare tânărul moșier Smirnov.
Spectacolul se joacă la sala studio.
Durata: 60 minute (fără pauză).
 

 



Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la secția Păpuși, 15 lei preț întreg și 10 lei  preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă.
 
Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Programul rezervărilor telefonice:
Luni - Vineri: 11.00 - 16.00
Sâmbătă: 12.00 - 13.00
Email:rezervari@teatrulbm.ro

Rezervările se ridică cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului. În ziua desfășurării spectacolului, nu se mai fac rezervări!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.