• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 23 Mai , 2014

Probleme speciale ale pieţei, campanii speciale ale Expo-Conferinţei Meat & Milk 2014

Problemele de o deosebită gravitate pe care le întâmpină fermierii şi procesatorii din sectoarele de carne şi lapte ale României, alături de furnizorii de tehnologii, retail, soluţii de finanţare etc., vor face obiectul unor campanii speciale care îşi vor găsi reflectarea la cea de-a treia ediţie a Expo-Conferinţei Internaţionale Meat & Milk 2014, care va avea loc în zilele de 11 şi 12 iunie la Hotel Hilton din Sibiu.

 
 

Primul moment special va fi lansarea campaniei Business to Consummer-B2C, „Hrăneşte-te cuMINTE, alege CALITATEA”.

Iniţiatorii acesteia, Agenţia infoALIMENT şi publicaţiile infoALIMENT Magazin, Fabrica de Carne şi Fabrica de Lapte au conceput programul ca o adevărată oportunitate pentru promovarea consumului de produse de calitate din carne şi lapte, stabilirea unui parteneriat între procesatori şi consumatori, facilitarea acţiunilor comercial-informative ale companiilor, testarea de noi produse, culegerea de date şi opinii de la consumatori.

Programul se va derula în grădina Hotelului Hilton, acolo unde, la standurile special amenajate, consumatorii din Sibiu vor putea participa în cele două zile de desfăşurare la programe de degustare organizate de firmele care îşi vor prezenta cele mai noi produse din carne şi lapte.

 

În cadrul campaniei „Hrăneşte-te cuMINTE, alege CALITATEA” va avea loc un alt moment special, acela al lansării oficiale a Asociaţiei Producătorilor de Salam de Sibiu, organism profesional înfiinţat cu scopul de a apăra interesele acestora.

Lansarea va avea loc în 11 iunie, la standurile amenajate, în prezenţa domnului Vice prim-ministru şi Ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, domnul Daniel Constantin. Menţionăm că sibienii vor putea degusta Salam de Sibiu produs de membri APSS.

 

Şedinţa generală a zilei de 11 iunie va marca una dintre acţiunile campaniei „Taie TVA la carne!”, organizată şi desfăşurată de Asociaţia Pro Agro, împreună cu Asociaţia Română a Cărnii. Mai precis, domnul Alexandru Jurconi- Preşedinte Pro Agro, va avea o intervenţie in care va prezenta date relevante menite să determine autorităţile să reducă TVA-ul la carne şi produse din carne, de la 24, la 5%.

 

Punctul central al zilei de 12 iunie va fi, cu siguranţă, Masa rotundă care va începe la ora 16 şi care se va desfăşura sub genericul „Riscuri majore: TVA ridicat, evaziune, private label”.

La dezbateri vor participa: Dorin Cojocaru-Preşedinte APRIL, Sorin Minea-Preşedinte Romalimenta, Claudiu Frânc-Preşedinte FCBR, Ioan Ladoşi-Preşedinte APCPR, Florin Căpăţână-Director Corporate Carrefour, Vladimir Mânăstireanu - Preşedinte ANSVSA, Petruţ Stancu şi Daniel Biro, Comisari şefi IGPR, Direcţia Antifraudă Agricultură, Industrie Alimentară, Taxe şi Impozite şi Schimburi Intracomunitare.

 

Dezbaterile vor fi televizate. Suntem convinşi că simpla nominalizare a celor de mai sus, dar, mai ales, oportunitatea oferită celor prezenţi de a interveni oricând cu întrebări şi opinii, sunt argumente mai mult decât hotărâtoare pentru a determina participanţii la Expo-Conferinţa Internaţională Meat & Milk 2014 să rămână până la ultimul minut al evenimentului.

 
 

Informaţii suplimentare

şi înscrieri,

la tel:+4021 223 25 21,

sau e-mail: office@infogroup.ro

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.