• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 18 Septembrie , 2020

„Prin dezvoltarea de parcuri industriale vom pune Maramureșul pe roate!”

Ionel Bogdan, candidat la funcția de președinte al Consiliului Jude­țean, președinte al PNL Mara­mureș și secretar de stat în cadrul Cancelariei Prim-ministrului, de­clară: „Planul lui Bogdan este pentru dezvoltare, pentru bunăstare, pentru maramureșeni. Un plan prin care voi atrage 1 mi­liard de euro pentru investiții în Maramureș, din fonduri europene și guvernamentale, în următorii 4 ani. Cât n-a știut, n-a vrut și n-a putut ad­ministrația PSD Zetea”.
 

PSD-Zetea și parcurile industriale. Zero realizări
 

Administrația PSD-Zetea a ignorat complet economia locală și nevoia de a atrage investiții serioase. Maramureșul este furnizor de forță de muncă pentru alte regiuni care, fiind administrate de oameni competenți și vizionari, s-au dezvoltat puternic în ultimii ani. Județul nostru este printre puținele din țară care nu dețin nici măcar un parc industrial. Maramureșul are potențialul de a deveni un pol de dezvoltare economică, dar are nevoie de conducători pricepuți și dornici să pună economia jude­țului pe roate.
 

Planul lui Bogdan pentru infrastructură
 

Ionel Bogdan propune atragerea investitorilor privați prin crearea de structuri de sprijin pentru afa­ceri, parcuri industriale, logistice și tehnologice. Prin urmare, Parcul Industrial Baia Mare, accesibil tuturor investitorilor și antreprenorilor privați, și Parcul Logistic Baia Mare, care va funcționa în complementaritate cu parcul industrial, devin proiecte prioritare.
Administrația liberală susține dezvoltarea de centre logistice și parcuri industriale în orașele mari, pentru a crește nivelul locurilor de muncă și pentru a atrage investitori. Mai mult, bunele practici ale altor administrații liberale din țară se vor regăsi și în Maramureș: realizarea unui parc tehnologic și inovativ, după modelul Cluj Inno­vation City, bazat pe dezvoltarea industriilor creative și afacerilor în domeniul IT&C va deveni realitate.
În ceea ce privește deschiderea Par­cului Industrial-Logistic Si­ghetu Marmației, acesta va garanta dezvoltarea orașului ca poartă de acces a importurilor-exporturilor de mărfuri în relația cu Ucraina. Parcurile industriale reprezintă unul dintre pilonii principali pe care se sprijină Planul lui Bogdan.

Ionel Bogdan, guvernul PNL și Președintele Iohannis garantează dezvoltarea Maramureșului. Un astfel de parteneriat este șansa județului nostru pentru salvarea economiei locale și crearea de locuri de muncă bine plătite. Cu Ionel Bogdan președinte al Consi­liului Județean, cu susținerea premierului și a Președintelui vom pune Maramureșul pe roate!

Ionel Bogdan candidează, din par­tea PNL, la președinția Consiliului Județean, în alegerile locale ce vor avea loc în 27 septembrie, împotriva actualului președinte, Ga­briel Zetea, care este, totodată, și vicepreședinte al PSD.

 

Material electoral la comanda PNL Maramureș, Tipărit de: SC NEW MEDIA SRL, Cod AEP - 21200012.
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.