• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 28 Februarie , 2014

Primul eveniment Delivering Life în Baia Mare

Luni, 24 februarie, în cinstea zilei de Dragobete, Team for Youth a sărbătorit diferit. Asociaţia a adus în Baia Mare o metodă de educaţie nonformală nouă, prin care tineri voluntari provoacă zâmbete şi împart mulţumiri oamenilor din comunitate.

Metoda se numeşte Delivering Life şi a fost creată de un grup de tineri din Bucureşti. Delivering Life îşi doreşte să provoace evenimente memorabile în momente banale din viaţa oamenilor obişnuiţi.

La Baia Mare, primul eveniment DL a fost organizat de Team for Youth cu suportul a 58 de voluntari locali. Aceştia au împărţit, în oraş, 4000 de minifelicitări de Dragobete, adresate oamenilor singuri sau posomorâţi în ziua în care românii sărbătoresc dragostea. Fiecare minifelicitare a fost însoţită şi de o bomboană. În mai puţin de 3 ore, 4000 de oameni au zâmbit şi s-au bucurat de cadoul dulce şi de mesajul de pe felicitare: „Iubirea este o chestie care te face să râzi atunci când eşti obosit – Terri, 4 ani’.

Delivering Life abia a prins viaţă în Baia Mare. Evenimentul cu numărul 2 va avea loc în seara zilei de 8 martie şi este, în continuare, o surpriză. Alte evenimente lunare îl vor urma.

 

„Ne bucurăm să putem aduce instrumente şi evenimente educaţionale noi în Baia Mare. Delivering Life este o metodă destul de recentă, apărută chiar în Romania şi, pentru că îi cunoaştem personal pe cei care au iniţiat-o, am decis că 2014 va fi anul în care vom promova Delivering Life şi în Baia Mare. Suntem printre primele oraşe în care se întâmplă, deja, astfel de evenimente memorabile, pentru oameni aparent banali, în esenţă, cei mai importanţi. Trebuie să mulţumim zecilor de voluntari care au răspuns apelului nostru şi fără de care nu am fi putut livra viaţă la Baia Mare”.

Andreea Ţundrea, preşedinte Team for Youth Association

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.