• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 23 Ianuarie 2019

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 11 Mai , 2018

Primul concurs de mâncat aripioare picante din România a avut loc în Baia Mare

„Vrem să facem aripioarele mai accesibile pentru consumatori şi ca să reuşim acest lucru am decis să facem o degustare mai specială, aducând un concept nou în România, divertismentul culinar materializat printr-un concurs de mâncat aripioare picante. Am dezvăluit un mod aparte de a găti aripioarele de pui, la grătar, dar şi la cuptor, după o reţetă proprie.” - Andrei Lazăr

Organizatorii au adus un produs foarte apreciat de consumatori pe piaţă. Concursul, primul de acest gen din ţară, s-a desfăşurat la unul dintre localurile amplasate în Centru vechi al oraşului. Alături de participanții în competiție au fost și mulți spectatori veniți să-i susțină pe cei care s-au întrecut pentru marele premiu.
„Nu doar concurenţii au savurat ari­pioarele picante, ci şi susţinătorii acestora au degustat noul produs lansat în cadrul evenimentului Angry Wings Challenge. Aripioarele Agitate se gă­sesc în continuare în meniul localului şi în scurt timp vor fi prezente în magazinele proprii”, a mai spus Andrei Lazăr. 

În concurs au intrat 15 participanţi, care au fost repartizaţi în trei grupe egale. În semifinale au ajuns 9 concurenţi, iar în finală trei. Pentru a câştiga o rundă, concurentul a avut la dispoziţie 10 minute ca să mănânce 10 aripioare picante, iar cel care a reuşit să termine primul produsele din farfurie a fost declarat câştigător.
Premiul pus la bătaie pentru marele învingător a fost de 1.000 de lei, iar taxa plătită de concurenţi pentru înscriere a fost donată de organizatori unei asociaţii nonguvernamentale, care şi-a propus să amenajeze trei  biblioteci în trei case de tip familial din municipiu.

 

 

„A fost o primă ediţie a unui concurs în premieră naţională. Am propus un produs care nu este tradiţional, dar am mizat pe o carte câştigătoare. Aripioarele agitate au avut succes în Baia Mare şi pe viitor vor urma şi alte oraşe din ţară, unde amatorii de mâncăruri picante vor putea concura. Dorim să ajungem în cât mai multe orașe din țară, cu acest concurs, pentru a le oferi o experiență inedită consumatorilor noștri” - au precizat organizatorii.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.