• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 11 Iunie , 2019

Primul avion spre Antalya a decolat de pe Aeroportul Internațional „Maramureș”

Primul avion spre Antalya a decolat de pe Aeroportul Internațional Maramureș în dimineața zilei de sâmbătă, 1 iunie 2019. Este vorba despre cea mai mare aeronavă care a aterizat și a decolat de pe pista maramureșeană, un Airbus 321, de 216 locuri, care a plecat din Baia Mare cu un grad de încărcare de peste 90%.

 

În cadrul conferinței de presă care a fost susținută la Aeroportul Internațional Mara­mu­reș, directorul Prestige Tour, Alin Rățoi a ținut să mulțumească autorităților locale pentru buna colaborare, respectiv președintelui Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea și directorului Aeroportului Internațional, Dorin Buda, dar și partenerilor agenției de tu­rism care au făcut posibilă vânzarea biletelor în Maramureș și în județele limitrofe. Astfel, la discuții au fost prezenți și reprezentantul Sfara Tours, Diana Iluț, directorul opera­țional al Sfara Tours, Elena Gorun, Cristina Farcaș, reprezentat Busola Travel, Dana Grigorescu, reprezentant Mara Internațional Tour dar și alți parteneri. Directorul Prestige Tour, Alin Rățoi a subliniat faptul că, așa cum a promis încă din luna octombrie 2018, prima aeronavă cu turiști a decolat spre Antalya, Turcia, chiar de Ziua Copilului.

Șeful administrației județene, Ga­briel Zetea a subliniat faptul că s-a așteptat de foarte mult timp acest zbor internațional. „Am avut cu toții mari emoții în dimineața zilei de sâmbătă, dar mă bucur că totul a mers perfect. Am reușit să dăm un semnal puternic tuturor operatorilor, că Aeroportul Internațional «Maramureș» este pregătit pentru preluarea avioanelor de mediu curier. Am avut, pe aeroportul nostru, o aeronavă Airbus 32, cu o capacitate de peste 200 de locuri, care a aterizat în cele mai bune condiții de siguranță. Vreau să felicit întreg personalul Aeroportului pentru profesionalism și le transmit că suntem mândri de fiecare dintre ei. Mă bucur că am reușit să arătăm tuturor celor care n-au avut încredere, că lucrările la aeroport se pot finali­za, că Aeroportul Internațional Ma­ra­­mureș este cu adevărat in­ter­na­țional. Le mulțumesc parte­ne­­rilor care au avut încredere în noi în­că de acum câteva luni, iar Prestige Tour este unul dintre primii operatori care ne-au acordat în­cre­derea lor. Este foarte important că maramu­reșenii au acum ocazia de a alege dintre ofertele mai multor operatori, iar con­curența a fost mereu bene­fică”, a arătat președintele Consi­liului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Și directorul Aeroportului Inter­național „Maramureș”, Dorin Buda a subliniat faptul că este extrem de important că o asemenea aeronavă a aterizat în condiții de maximă siguranță pe pista noastră, iar în acest moment nu mai există nicio restricție de aterizare pentru nici un fel de aeronavă, indiferent de intemperii. Totodată, șeful Aeroportului a declarat că așteaptă ca, în cel mai scurt timp, de pe Aeroportul Inter­național „Maramureș” să fie operate noi zboruri spre alte destinații internaționale.

Toți partenerii Prestige Tour pre­zenți la conferința de presă s-au declarat încântați și emoționați deopotrivă de faptul că, de pe aeroportul din Maramureș, turiștii pleacă direct în Antalya, unde sunt așteptați de partenerii din Turcia și unde serviciile continuă să fie oferite la cele mai înalte standarde.

 


„Vreau să felicit întreg personalul Aeroportului pentru profesionalism și le transmit că suntem mândri de fiecare dintre ei. Mă bucur că am reușit să arătăm tuturor celor care n-au avut încredere, că lucrările la aeroport se pot finaliza, că Aeroportul Internațional Mara­mureș este cu adevărat internațional”.
Gabriel Zetea, președintele Consi­liului Județean Maramureș

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.