• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 22 Iulie , 2014

Primarul Ovidiu Nemeş doreşte să achiziţioneze noi mijloace de transport în comun

Societatea de transport în comun Mara Nord se află într-un amplu proces de reorganizare. Primarul Ovidiu Nemeş intenţionează să pună bazele unui proiect de achiziţie a unor noi mijloace de transport. Anunţul a fost făcut recent, cu prilejul preluării funcţiei de director al societăţii de către Gheorghe Rus.

 

În acest sens s-au făcut deja primele demersuri. Primarul Ovidiu Nemeş s-a interesat de stocul actual al firmei de la care au fost achiziţionate şi autobuzele ce sunt în folosinţă acum. Momentan există câteva mijloace de transport care ar putea fi cumpărate. Principalul obstacol este cel de natură financiară, însă edilul local este încrezător şi speră să reuşească înlocuirea autobuzelor societăţii de transport Mara Nord.

„Noi chiar anul acesta vrem să facem o achiziţie, sperăm să obţinem şi fondurile necesare pentru unul sau două mijloace de transport.

Dacă acest lucru nu va fi posibil, în cel mai rău caz, anul viitor vom interveni cu mijloace de transport într-o stare mult mai bună, cu o vechime mai mică decât cele achiziţionate până acum şi sper să fie la un nivel al aşteptărilor şi pretenţiilor pe care le au călătorii din Sighetu Marmaţiei. Vom intra într-un program de achiziţii de mijloace de transport şi mari, şi mici, iar împreună cu domnul director să le punem într-o ordine firească a lor”, a declarat edilul local Ovidiu Nemeş.

 

În prezent, societatea de transport în comun Mara Nord deţine un număr de şase autobuze care deservesc călătorii care circulă pe străzile din municipiu, dar şi de la periferie şi pe cei din localităţile Câmpulung la Tisa, Bocicoi şi Sarasău.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.