• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 07 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 19 Februarie , 2024

Primarul comunei Fărcașa participă la cea de-a 27-a sesiune ordinară a Adunării generale a Asociației Comunelor din România (ACoR)

În perioada 11 - 14 februarie 2024, la București are loc cea de-a 27-a sesiune ordinară a Adunării generale a Asociației Comunelor din România (ACoR).

 

La acest eveniment participă primari din peste 350 de comune, membre ale ACoR, demnitari de rang înalt din România, în frunte cu prim-ministrul Marcel Ciolacu şi reprezentanți ai asociațiilor autorităților locale din alte țări, precum Republica Moldova, Franța, Belgia, Germania şi Polonia.

 

Comuna Fărcașa este reprezentantă de primarul Ioan Stegeran. Adunarea generală a ACoR oferă cadrul adecvat pentru a analiza şi a dezbate, împreună cu reprezentanții administrației publice centrale, aspectele problematice cu care se confruntă comunele din România şi, implicit, autoritățile administrației publice locale ale acestora, în contextul unor sincope în procesul de descentralizare, precum şi a unei accentuate diminuări a capacității administrative.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.