• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 13 Decembrie , 2021

Primăria Tăuții-Măgherăuș oferă cetățenilor servicii digitalizate prin intermediul aplicației Regista

Primăria maramureșeană Tăuții-Măgherăuș facilitează plata tuturor taxelor locale și a amenzilor de pe orice dispozitiv conectat la internet. Este prima primărie din jude­țul Maramureș care permite cal­cularea automată a valorii taxelor locale, pe baza criteriilor stabilite prin Codul Fiscal și Hotărârile de Consiliu Local, precum suprafață, număr de per­soane, durată, etc.


Regista oferă în premieră posibilitatea calculului automat al valorii taxelor de achitat, nefiind necesar pentru contribuabili să cunoască această valoare anterior plății. De exemplu, în cazul cererii de eliberare a unui certificat de urbanism, aplicația calculează automat valoarea taxei în funcție de suprafața clădirii. Astfel, cetățenii sau companiile nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze la sediul primăriei pentru a afla cât au de plătit pentru fiecare taxă.


Mai mult, cetățenii orașului pot plăti online rapid orice taxă sau amendă, fără a li se percepe
niciun comision. În contextul epidemiologic actual, acest be­ne­ficiu elimină riscurile deplasărilor și aglo­merării la ghișee.
 

De asemenea, Primăria orașului Tăuții-Măgherăuș pune la dispo­ziția cetățenilor noi servicii online pentru a eficientiza și sim­plifica interacțiunea dintre cetă­țean și autoritatea publică locală. Acestea sunt împărțite în șase noi secțiuni: Verificarea stării solicitări depuse, Formulare electronice, Sesizări, Programări online, Plăți online, Monitorul Oficial Local.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.