• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 12 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 29 Septembrie , 2014

Preşedintele PSD Şi-a lansat candidatura la prezidenţiale în prezenţa a 75.000 de simpatizanţi

Un eveniment de anvergură, care a depăşit lansarea USL din 2012, petrecută tot pe stadionul Arena Naţională din Bucureşti, a avut loc sâmbătă, 20 septembrie 2014. Peste 75.000 de membri şi simpatizanţi social-democraţi din ţară au fost prezenţi la momentul în care Victor Ponta, preşedintele PSD şi primul-ministru al României şi-a lansat candidatura pentru cea mai importantă funcţie în stat, aceea de preşedinte.

 

Delegaţia Maramureşului a fost reprezentată de 500 de delegaţi social-democraţi din toate organizaţiile judeţene, alături de care s-a aflat şi secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoş Titea.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, împreună cu soţia sa, europarlamentarul Daciana Sârbu, şi-au făcut intrarea în Arena Naţională, însoţiţi de premierul Republicii Moldova, Iurie Leancă, preşedintele PC, vicepremierul Daniel Constantin, preşedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea.

 

Preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a transmis un mesaj de susţinere pentru Victor Ponta

 

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a fost primul care a susţinut un discurs pe scena uriaşă amplasată în centrul arenei. Au urmat mesajele video de susţinere a lui Victor Ponta în cursa pentru Cotroceni transmise de preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, vice-cancelarul Germaniei, Sigmar Gabriel, preşedintele grupului S&D din Parlamentul European, Gianni Pittella, şi de premierii Belgiei, Serbiei, Slovaciei, Cehiei, Georgiei, Albaniei.

 

„Azi, la 42 de ani, vreau să vă spun că mă simt pregătit, am curajul, am încrederea, credinţa, împreună cu dumneavoastră, că pot fi preşedintele românilor, că putem să facem acea mare schimbare pe care o aşteptăm. Vreau sa fiu preşedintele românilor care vor sărbători 100 de ani de la Marea Unire. (...) Vedeţi că iese soarele şi pe strada noastră. Vedeţi că iese soarele şi în ţara noastră. Mai avem foarte puţin, mai avem 55 de zile şi încă o bătălie de câştigat şi vă chem pe toţi să pornim pe drumul schimbării, vă chem pe toţi să fim împreună pe drumul spre marea unire a tuturor românilor”, a spus premierul Victor Ponta.

 

Gabriel Zetea: „Alături de partenerii de la UNPR şi PC vom duce o campanie onestă şi corectă”

 

Preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, prezent alături de delegaţia maramureşeană pe Arena Naţională, a subliniat faptul că susţine candidatura lui Victor Ponta şi că România are nevoie de un asemenea preşedinte, iar campania care va urma va fi una curată şi onestă. „Alături de partenerii de la PC şi UNPR ne aşteaptă o bătălie grea, aceea de a explica fiecărui român, fiecărui maramureşean că ţara are nevoie de o schimbare. Evenimentul la care am luat parte a demonstrat, încă o dată, seriozitatea şi forţa Partidului Social-Democrat. Toţi delegaţii prezenţi la această lansare şi-au dorit să fie alături de candidatul lor, Victor Ponta, omul împreună cu care vrem să repunem România pe făgaşul normal al dezvoltării, omul de echilibru pentru care vom încerca să facem o campanie electorală curată, bazată în special pe onestitatea şi seriozitatea candidatului Victor Ponta, a Partidului Social Democrat, a Uniunii Naţionale pentru Progresul României şi a Partidului Conservator, a declarat liderul judeţean al PSD Maramureş, Gabriel Zetea.

 

Parlamentarii PSD Maramureş îşi doresc ca 16 noiembrie să reprezinte ziua victoriei şi în judeţul nostru

 

Senatorul PSD al Colegiului 3, Maramureş Nord, Liviu Marian Pop a arătat că evenimentul de sâmbătă, de pe Arena Naţională, a reprezentant „furtuna dinaintea liniştii. După 25 de ani de furtună, iar ultimii zece ani plini de uragane, sperăm să ajungă şi liniştea de care fiecare român are nevoie”, a concluzionat senatorul Liviu Marian Pop. Şi parlamentarul Sorin Bota, senator al colegiului 2, Maramureş Sud, prezent pe Arena Naţională alături de colegii săi, este de părere că lansarea candidaturii lui Victor Ponta a coincis cu primul pas făcut spre o victorie care nu va fi a Partidului Social Democrat, ci al fiecărui român, indiferent că trăieşte în ţară sau se află în afara graniţelor statului.

Deputatul colegiului 2, Baia Mare Est, Florin Tătaru, a arătat că ceea ce s-a întâmplat sâmbătă a fost începutul luptei pentru prezidenţiale, o luptă care va fi câştigată pentru români.

 

„75.000 de oameni au fost pe Arena Naţională, oameni care au venit din toată ţara să îl susţină pe Victor Ponta. Este o dovadă incontestabilă a faptului că Schimbarea începută în 2012 trebuie dusă până la capăt! Vrem o Românie Puternică, condusă de un om politic demn şi corect, un om politic de stânga, care să pună mai presus de orice bunăstare cetăţenilor! Acesta este anul VICTORIEI, anul VICTOR PONTA!”, a declarat deputatul Florin Tătaru.

Şi parlamentarul Călin Matei, reprezentant al Colegiului 3 de deputaţi, Codru – Chioar a arătat că a fost o manifestare de start de campanie la nivel naţional, unde cei din PSD, alături de partenerii din arcul guvernamental de la UNPR şi PC şi-au manifestat dorinţa de a-l avea pe Victor Ponta ca preşedinte al României. „Îmi doresc ca pe 16 noiembrie, în Maramureş să se repete sărbătoarea de pe Arena Naţională, să aniversăm împreună victoria”, a precizat deputatul Călin Matei.

 

Şi Gheorghe Şimon, deputat al colegiului 5, Borşa – Vişeu a arătat că aceasta a fost prima zi a campaniei electorale pentru candidatura lui Victor Ponta. „Evenimentul a arătat forţa electoratului, a simpatizanţilor partidului, unirea românilor. Mesajul transmis a fost unul de unitate, fiindcă asta ne dorim cu toţii, un preşedinte care să unească şi nu unul care să dezbine”, a precizat deputatul Gheorghe Şimon.

 

„Azi, la 42 de ani, vreau să vă spun că mă simt pregătit, am curajul, am încrederea, credinţa, împreună cu dumneavoastră, că pot fi preşedintele românilor, că putem să facem acea mare schimbare pe care o aşteptăm. Vreau sa fiu preşedintele românilor care vor sărbători 100 de ani de la Marea Unire. (...)”

Victor Ponta

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.