• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 4 Noiembrie , 2014

Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş şi-a prezentat raportul de activitate

În şedinţa ordinară de miercuri, 29 octombrie 2014, a Consiliului Judeţean Maramureş, preşedintele Zamfir Ciceu şi-a informat colegii consilieri asupra „Raportului cu privire la modul de îndeplinire a atribuţiilor proprii preşedintelui şi a Hotărârilor Consiliului Judeţean Maramureş în intervalul iulie 2013 – iulie 2014”.

 

Întrucât, în conformitate cu prevederile Legii 215/2001, şeful administraţiei publice judeţene răspunde de buna funcţionare a compartimentelor de specialitate, precum şi a agenţilor economici, a serviciilor publice de specialitate şi a instituţiilor subordonate, documentul prezintă activitatea acestor structuri pe parcursul perioadei precizate.

 

În acest interval, s-au aprobat 226 hotărâri de consiliu şi s-au emis 416 dispoziţii. În raport, sunt prezentate datele economico-financiare ale instituţiei, investiţiile şi cheltuielile efectuate, proiectele cu finanţare europeană ale Consiliului Judeţean Maramureş şi stadiul în care se află în acest moment, dar şi proiectele şi activitatea instituţiilor din subordine.

Raportul integral poate fi citit pe site-ul Consiliului Judeţean Maramureş.

 

Biroul de presă

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.