• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 19 August 2019

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 25 Ianuarie , 2019

Președintele CJ Maramureș lansează un apel public către CJ Cluj, să nu pericliteze construcția noului Spital Regional la Cluj

Consiliul Județean Cluj, prin preșe­dintele Alin Tișe, cere înlocuirea Ministerului Sănătății ca autoritate eligi­bilă pentru depunerea proiectului Spitalului Regional de Urgență cu județul Cluj pentru atragerea banilor eu­ropeni. „Consiliul Județean Cluj poate solicita Guvernului României să declare Consiliul ca fiind eligibil în depunerea proiectului pentru construirea spitalului regional de urgență, adică beneficiar în locul Ministerului Sănătății”, arată executivul CJ Cluj.

Făcând referire la această situație, președintele Consiliului Județean Ma­ra­mureș, Gabriel Zetea lansează un apel public către Consiliul Județean Cluj și PNL să nu pericliteze construc­ția noului spital. „Lansez un apel public către instituția Consiliului Județean Cluj și către membrii PNL Cluj, să nu pună în pericol construcția acestui nou Spital Regional, unitate medicală vitală pentru nord-vestul României. Am văzut prea multe intervenții publice ale libe­ralilor clujeni, în ultima perioadă, și am realizat că aceștia încearcă tergiversarea procedurilor demarate de către Ministerul Sănătății în acest sens. Spitalul Regional Cluj va fi construit de către Ministerul Sănătății și putem avea încredere cu toții în experiența minis­trului Sorina Pintea, care a demonstrat, în Baia Mare, că poate construi unități medicale moderne și performante. Nu am aceeași garanție că administrația clujeană poate construi un spital de asemenea anvergură. Spitalul Regional se adresează tuturor locuitorilor din nord-vestul României și cu toții ne dorim să îl vedem finalizat cât mai curând. Le cer colegilor din Consiliul Județean Cluj, dar și membrilor PNL Cluj, să stopeze cât mai curând aceste declarații politice și să lase Ministerul Sănătății să își continue politica de creștere a calității serviciilor medicale pentru toți românii. În caz contrar, Con­siliul Județean Maramureș este dispus să ofere, în Baia Mare, întregul suport pentru un realizarea unui astfel de spital în județul nostru”, a declarat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

 


„Am văzut prea multe intervenții publice ale liberalilor clujeni, în ultima perioadă, și am realizat că aceștia încearcă tergiversarea procedurilor demarate de către Ministerul Sănătății în acest sens. Spitalul Regional Cluj va fi construit de către Ministerul Sănătății și putem avea încredere cu toții în experiența ministrului Sorina Pintea, care a demonstrat, în Baia Mare, că poate construi unități medicale moderne și performante. Nu am aceeași garanție că administrația clujeană poate construi un spital de asemenea anvergură”.
Gabriel Zetea, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.