• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 3 August , 2018

Președintele CJ Maramureș a semnat certificatul de urbanism pentru autorizarea lucrărilor pe DN 18B Baia Mare – Târgu Lăpuș

După trei săptămâni de la vizita în Maramureș efectuată de directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga, președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a semnat certificatul de urbanism în vederea autorizării lucrărilor de reabi­litare a covorului asfaltic pe drumul național DN 18B Baia Mare - Târgu Lăpuș.

Directorul CNAIR a fost însoțit de Cristian Andrei, director general adjunct al Direcției Generale Exploa­tare Infrastructură Rutieră, Mihail Bășulescu, director Direcția Dezvoltare Drumuri Naționale, poduri și variante ocolitoare și Radu Băruță, director ge­neral regional DRDP Cluj. Echipa venită  de la CNAIR a evaluat lucrările efectuate și starea drumurilor naționale pe DN 18, DN 18B, DN 17C și DN 19 stabilind alături de șeful administrației județene, Gabriel Zetea, programul de lucrări pentru perioada următoare, în Maramureș. În cadrul acelei vizite, Nar­cis Neaga a  declarat că, pe DN 18B, zona Baia Mare – Târgu Lăpuș, lu­crările vor fi începute în regie proprie, în luna august 2018.
Președintele Consiliului  Județean Ma­ramureș a arătat că procedura utilizată de către CNAIR pentru lucrări este reciclare in situ cu acoperire mixtură asfaltică. „Directorul CNAIR, Narcis Neaga s-a ținut de cuvânt și, în urma întâlnirii de lucru pe care am avut-o cu exact trei săptămâni în urmă, la sediul Consiliului Județean Maramureș, a mobilizat exemplar toate energiile companiei, astfel încât să putem vorbi, în luna august 2018, despre demararea lucrărilor pe toată lungimea DN 18B. Săptămâna viitoare utilajele vor fi aduse în Maramureș, iar termenul de execuție al lucrărilor este de aproximativ două luni și jumătate, fiind luate în calcul și condițiile atmosferice”, a arătat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.