• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 8 Martie , 2019

Premiu special pentru dinamică și implicare în activitate, primit de ADIGIDM Maramureș

Revista InfoMediu Europa și Federația Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitară din România au premiat excelența în protejarea mediului, acordând Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Gestionarea Integrată a Deșeurilor Menajere în județul Maramureș (ADIGIDM), în cadrul unei gale, premiul special „Mugur de Verde”, pentru dinamică și implicare în comunitate.

  

Președintele ADIGIDM este Gabriel Zetea, președintele Consiliului Jude­țean Maramureș, iar Asociația este formată din cele 76 unități administrativ teritoriale (orașe și comune) ale județului Maramureș și Consiliul Județean Maramureș, director exe­cutiv fiind Sandu Hotima.
În urma conferirii acestei diplome care atrage după sine și recunoaș­terea activității depuse de ADIGIDM Maramureș, directorul executiv Sandu Hotima a declarat că, pentru ADI Deșeuri Maramureș, anul 2018 a reprezentat un an al consolidării, atât din punct de vedere institu­țional, cât și în relația cu principalii parteneri la nivel județean, național și internațional.

„2018 a reprezentat un an de progrese evidente în ceea ce privește activitățile privind delegarea operă­rii, activitate care a fost finalizată în proporție de 99%, dar și operațio­nalizarea SMID. Totodată, putem spune că am reușit definirea unei viziuni de dezvoltare viitoare a sistemului, prin generarea de inițiative și proiecte noi, care își vor arăta roadele în anii următori. Avem speranța că, anumitele întârzieri de ordin obiectiv care privesc finalizarea investițiilor - falimentul constructorului, respectiv alunecă­rile de teren de la CMID Sârbi, comuna Fărcașa - să fie cât mai repede depășite astfel încât, la finalul anului 2019, ADI - Deșeuri Maramureș să își intre pe deplin în drepturi și în rol”, a declarat Sandu Hotima, directorul executiv al ADIGIDM Mara­mureș.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.