• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 04 Decembrie 2022

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 19 Septembrie , 2022

Premii pentru toți participanții la cursa caritabilă „Aleargă și ajută”

Zeci de sportivi amatori şi profesioniști au alergat sâmbătă în Baia Mare, într-o cursă caritabilă pentru achiziționarea unui aparat medical performant, destinat procedurilor de refacere în cazul accidentărilor grave. Organizatorii acestui eveniment au decis să-i premieze pe toți participanții la crosul de anul acesta.

Deși vremea a fost capricioasă toată ziua, parti­cipanții s-au aliniat la start cu speranța că vor ocupa un loc pe podium. Startul cursei caritabile a fost dat pe Câmpul Tineretului din Baia Mare. Printre picături mari de ploaie, atenți să nu alunece, alegătorii s-au grăbit spre finiș. Printre ei au fost Rodica Dunca, gimnastă română de valoare mondială, laureată cu argint olimpic la Moscova 1980 și Tudor Marta, fost sportiv de performanță şi campion național la handbal cu echipa Minaur Baia Mare.

,,Chiar dacă ploaia ne-a speriat la început, e important ca noi să fim prezenți în acte de caritate şi să contribuim cu toții la ceea ce poate să ajute fiecare sportiv”, a declarat Tudor Marta, fost campion na­țional la handbal.

Atmosfera evenimentului a fost una greu de descris în cuvinte. Dincolo de entuziasmul şi bucuria sportivilor, suntem convinși că toți participanții la acest eveniment au rămas plăcut surprinși de ceea ce se poate întâmpla atunci când o mână de oameni pun suflet în activitatea lor. E o formă de a motiva, de a ține împreună o echipă, echipa crosului „Aleargă și Ajută”.
„Dorim să mulțumim partici­panților și susținătorilor acestui eveniment, care au făcut posibilă premierea tuturor celor care au fost alături de noi la această ediție a crosului caritabil «Aleargă şi Ajută». Acțiunea a fost una de succes și am fost impresionat să văd participanți de toate vârstele, de la 6-7 ani până la 60 de ani, sau chiar mai mult. A fost mult entuziasm și o atmosferă extraordinară. Încurajăm grija pentru sănătatea mara­mureșenilor, mișcarea, și sper să organizăm cât mai multe evenimente de acest gen, deoarece băimărenii, și nu numai, sunt dornici de mișcare, dornici de a se implica și a da o mână de ajutor”, a declarat managerul Spitalului Județean, Alexandru Oros.
Mulțumiri speciale organizatorilor crosului caritabil „Aleargă şi Ajută”, Baia Mare 2022: Asociația „Prietenii Spitalului” Dr. Constantin Opriș, Complexul Sportiv ”Lascăr Pană”, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, Liceul cu Program Sportiv Baia Mare, Asociația Județeană de Atletism, Asociația Județeană de Fotbal Maramureș, ACS Dragonul, CSM Baia Mare, CSS Baia Mare, Școala Alergării, Fotbal Feminin Baia Mare, Fabrica Campionilor.

Parteneri:
Inside Media SRL, Sc Scream SRL, ISU Maramureș.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.