• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 25 Octombrie , 2016

Prefectul Sebastian Mihai Lupuţ a participat la şedinţa convocată de ministrul Ioan Dragoş Tudorache

Prefectul judeţului Maramureş, Sebastian Mihai Lupuţ, a participat marţi, 18 octombrie 2016, la şedinţa convocată la sediul Ministerului Afacerilor Interne de către domnul ministru Ioan Dragoş Tudorache cu toţi prefecţii judeţelor din România, având pe ordinea de zi discuţii despre stadiul pregătirilor pentru sezonul rece 2016 - 2017 şi stadiul pregătirii alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2016.

 

Au fost puse în discuţie modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 636/2016 privind stabilirea măsurilor tehnice necesare bunei organizări şi desfăşurări a alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2016, care prevede inclusiv securizarea ştampilelor de vot după încheierea votării şi supravegherea video a procesului de numărare a voturilor. În ceea ce priveşte pregătirile pentru sezonul rece, în cadrul şedinţei s-a discutat despre necesitatea încheierii din timp a contractelor pentru deszăpezire şi asigurarea în cantităţile necesare a stocurilor de materiale antiderapante şi combustibil. Prefecţii vor avea în atenţie, cu prioritate, stadiul contractării serviciilor de deszăpezire de către Consiliile Judeţene sau CNADNR, în special pentru zonele unde, în anii anteriori, au fost probleme din cauza zăpezilor.

La şedinţă au mai participat secretarul de stat pentru relaţia cu instituţiile prefectului, doamna Irina Alexe, secretarul de stat Ioan Buda şi secretarul de stat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.