• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 12 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 27 Decembrie , 2013

Poliţia de Frontieră Sighet, în acţiune

O echipă mixtă formată din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei şi lucrători din cadrul Poliţiei Baia Sprie a declanşat o acţiune pe linia combaterii traficului ilicit cu produse accizabile din tutun, de provenienţă ucraineană.

Astfel, a fost oprit în trafic, pe raza localităţii Baia Sprie, un autoturism marca Fiat Ulysse, condus de către S. Nicolae, de 22 de ani, din Maramureş.

 

„Existând suspiciuni că transporta ţigări de contrabandă, s-a luat măsura conducerii autoturismului împreună cu şoferul la sediul sectorului, în vederea continuării cercetărilor.

În urma unui control amănunţit asupra maşinii, s-au descoperit ascunse, în locaşuri special amenajate, mai exact în roata de rezervă, portiere spate, în banchete şi masca radiatorului cantitatea de 1.000 pachete ţigări, marca Viceroy, de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 9.000 lei”, a spus Radu Lungu, purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmatiei.

 

Conducătorul auto a declarat că a cumpărat ţigările de la persoane necunoscute de pe raza jud. Maramureş, în vederea comercializării.

Drept urmare, maramureşeanul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare de bunuri sau de mărfuri care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

De asemenea, autoturismul, marca Fiat, în valoare de 22.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.