• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 20 Mai , 2014

PNL Sighetu Marmaţiei continuă proiectul „Nunta de aur”

45 de cupluri din Sighetu Marmaţiei sărbătoresc, în acest an, o jumătate de veac de dragoste împărtăşită. În semn de preţuire şi respect pentru acestea, Partidul Naţional Liberal, filiala Sighetu Marmaţiei, a organizat duminică cea de-a patra ediţie a evenimentului „Nunta de Aur”.

 
 

Ceremoniile religioase au avut loc la trei biserici din oraş: Biserica Ortodoxă „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril”, la Biserica Romano-Catolică şi la Biserica Ortodoxă Ucraineană din municipiu. Ovidiu Nemeş a oficiat apoi starea civilă, iar după ce aniversaţii şi-au reînnoit legămintele, primarul municipiului Sighetu Marmaţiei, alături de colegii din PNL Sighet, au ciocnit o cupă de şampanie în cinstea anilor petrecuţi împreună de către cei aniversaţi. Petrecerea a avut loc la un restaurant din oraş, atmosfera fiind întreţinută de tenorul Vlad Miriţă.

 

„În urmă cu patru ani, PNL Sighetu Marmaţiei a demarat proiectul Nunta de Aur. Ne-am propus atunci să perpetuăm acest eveniment astfel încât să devină o tradiţie pentru municipiul Sighetu Marmaţiei. Am ajuns astăzi la a patra ediţie a acestui proiect şi nu ne vom opri aici. Aceste cupluri pot să fie modele pentru cei tineri, iar povestea lor, o lecţie de viaţă pentru noi toţi. În semn de respect pentru aceşti oameni care şi-au făcut datoria faţă de societate, PNL Sighetu Marmaţiei îi felicită şi le promite în continuare susţinere din partea tuturor membrilor organizaţiei noastre”, declară Ovidiu Nemeş, primar al municipiului Sighetu Marmaţiei şi preşedinte al Partidului Naţional Liberal Maramureş.

Biroul de presă PNL Maramureş

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.