• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 20 Ianuarie 2019

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 2 Decembrie , 2016

PNL MARAMUREŞ: Lansare grandioasă a candidaţilor pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie

Vineri, 25 noiembrie, a avut loc, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Maramureş pentru alegerile din 11 decembrie, eveniment la care au asistat peste 3.000 de liberali din tot judeţul, dar şi alţi invitaţi de seamă.

 

 

Evenimentul a început în jurul orei 17:30, prin invitarea candidaţilor pe scena amplasată în centrul Sălii Sporturilor, în aplauzele numeroasei asistenţe.

 

Prezentarea candidaţilor a fost făcută de către deputatul Mircea Dolha, Preşedintele PNL Maramureş şi candidat, pe primul loc, la alegerile pentru Senatul României.

 

Au fost prezentaţi şi invitaţii din partea conducerii centrale a partidului: Ilie Bolojan, Secretar General al Partidului Naţional Liberal, dar şi primarul Municipiului Oradea, precum şi Gheorghe Falcă, primar al Municipiului Arad, coordonator al campaniei electorale a PNL pentru alegerile parlamentare.

În jurul orei 18:00 a început ceremonia propriu-zisă a prezentării candidaţilor, moment în care fiecare dintre ei a ţinut câte un scurt discurs, în care au fost reliefate intenţiile lor de viitor şi puncte din programul politic pe care le vor înfăptui.

 

Au luat cuvântul domnul Mircea Dolha, Preşedinte al PNL Maramureş şi candidat pentru Senat, doamna doctor Cherecheş Viorica, director al Spitalului  de Psihiatrie şi Boli Infecţioase Baia Mare şi candidat pentru Camera Deputaţilor, Ionel Bogdan, preşedinte al PNL Baia Mare şi candidat pentru Camera Deputaţilor, Anca Boagiu, fost Ministru al Transporturilor, candidat pentru Camera Deputaţilor şi Dana Oniţa - Ivaşcu, preşedinte al PNL Sighetu Marmaţiei, candidat pentru Senatul României. 

Au mai luat cuvântul şi reprezentanţii conducerii centrale a PNL,  Gheorghe Falcă şi Ilie Bolojan.

 

În cuvântările lor, toţi participanţii şi-au exprimat convingerea că vor reuşi să obţină un scor electoral care va permite Partidului Naţional Liberal să formeze guvernul, în fruntea căruia îl vor propune pe Dacian Cioloş, actual Prim Ministru, care este un român ardelean de o cinste, corectitudine şi competenţă profesională pe care românii le apreciază, manifestându-şi totodată sprijinul pentru cele zece principii de guvernare pe care Dacian Cioloş le-a afirmat ca fiind esenţiale pentru o bună guvernare şi pentru păstrarea unei linii politice pro-atlantice şi pe viitor a ţării noastre, în condiţiile în care ameninţarea de la răsărit e tot mai mare.

În discursul său, preşedintele PNL Maramureş, Mircea Dolha a spus:

 

„Dragi maramureşeni, dragi liberali, sunteţi aici pentru că dumneavoastră credeţi în ceea ce poate să facă Partidul Naţional Liberal pentru România. Eu sunt aici pentru că sunt dedicat oamenilor. Din păcate, în România politica a ajuns cea mai urâtă meserie, din cauza unor politicieni. Dar nu toţi sunt la fel! Uitaţi-va la noi, suntem mulţi şi puternici, nu suntem ca ei!  Brătianu spunea: Pentru unii, politica este un fel de distracţie, un prilej de foloase şi onoruri. Politica, domnilor, este ceva grav, grav de tot. Ai în mâna ta soarta oamenilor şi viitorul ţării!!! Şi asta trebuie să ştie un politician. Nu toţi care fac astăzi politică, ar trebui să facă politică. Ei ar trebui să fie în altă parte! Sunteţi militanţii noştri şi mergeţi în întreg judeţul Maramureş. Vă rog să spuneţi oamenilor aşa: Dacă vreţi ca hoţii să fie la guvernare, votaţi PSD-ul!”

 

Au fost invitaţi pe scenă şi primarii Partidului Naţional Liberal din judeţul  Maramureş, precum şi consilierii judeţeni şi locali, pe ritmurile imnului partidului, moment de asemenea marcat de aplauzele celor aflaţi în sală.

 

În încheierea festivităţilor şi în aplauzele tuturor celor prezenţi, pe scenă sau în sală, a avut loc un moment artistic de excepţie, în care Florentina Giurgi a interpretat, cu emoţie, câteva pricesne care au ajuns la sufletul audienţei.

 

 

Comandat de PNL Maramureş, executat de New Media SRL, Cod mandatar financiar: 11160004

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.