• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 28 Februarie 2020

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 23 August , 2019

Picnicul UAC Europe, o sărbătoare de nota 11 la 11 ani de succes și dezvoltare în România

An de an, în 15 august, marea familie UAC Europe sărbătoreşte împreună succesul, în cadrul unui eveniment devenit deja tradiţie: Picnicul UAC Europe. Prima ediţie a avut loc chiar în cadrul fabricii şi a avut circa 150 de participanţi, dar, odată cu dezvoltarea companiei şi creşterea numărului de angajaţi, Picnicul UAC Europe a devenit o sărbătoare de mare amploare. În acest an, sărbătoarea a avut circa 6.000 de participanţi: angajaţii UAC Europe şi familiile lor.

 

Secretul succesului celor 11 ani de activitate în România a companiei UAC Europe îl reprezintă oamenii ei. O echipă extraordinară, de oameni profesioniști și dăruiți, care, zi de zi, prin munca lor, reușesc să construiască prestigiul internațional de care se bucură compania. Echipa UAC Europe a devenit în timp o mare familie care, an de an, în 15 august sărbătorește succesul în cadrul unui eveniment devenit tradiție: Picnicul UAC Europe. În acest an, evenimentul a avut o amploare deosebită, adunând la Secret Garden Dănești circa 6.000 de persoane, adică cei 2.200 de angajați și familiile lor.
De asemenea, la eveniment a parti­cipat stafful din conducerea UAC, în frunte cu Președintele Kevin Loebbaka Europe & Asia, Directorul General Brian Weed, Daniel Văr­zaru - Chief Financial Officer UAC Europe & Asia, Kinga Rădulescu-Szabo, Head of Human Resources Europe & Asia, Corina Mulea - Director HR, dar și repre­zentanți ai autorităților județene și locale din Tăuţii Măgherăuş și Dumbrăvița: primarul Anton Ardelean din Tăuții Măgherăuș, preoţi şi consilieri locali din cele două localități maramure­șene în care UAC Europe își desfă­șoară activitatea.

În deschiderea sărbătorii, Kevin Loebbaka, Preşedintele UAC Europe & Asia, a salutat în limba română marea familie UAC Europe şi le-a mulţumit tuturor pentru munca şi efortul depuse în cei 11 ani: „Vreau să vă mulțumesc vouă și familiilor voastre pentru întregul efort și dedicarea pe care ați arătat-o companiei. Vă mulțumesc pentru realizările din acest an, care au fost extraordinare, iar mulțumirea clien­ților noștri este cel mai important lucru. De asemenea, vă doresc tuturor o zi minunată, ziua de astăzi este despre distracție, socializare și voie bună. Mulțumesc tuturor”.

Daniel Vărzaru, Chief Financial Officer Europe & Asia, a spus: „Bine ați venit la sărbătoarea UACE. Este o zi importantă pentru companie și pentru marea noastră familie. A mai trecut un an, un an greu, dar unul cu multe realizări și multe proiecte de viitor, care vor crește și mai mult prestigiul companiei noastre. Vă doresc o zi minunată alături de familiile voastre și mult succes la tombolă”.

Brian Weed, Directorul General al UAC Europe, a spus: „Sunt entuziasmat să vin în fiecare zi la muncă și să văd colegi noi, echipamente noi, locații noi, proiecte noi. Dar astăzi nimeni nu trebuie să se gân­dească la muncă, ci să se relaxeze împreună cu colegii și familia”.
Corina Mulea, HR Director: „Bună ziua și bine v-am găsit. Mă bucur să vă văd în număr așa mare. Doresc să vă transmit distracție plăcută și succes la tombolă. O zi cât mai frumoasă împreună cu familiile voastre”.

Paul Andreuci, Director Dezvoltare: „Mă bucur să sărbătoresc alături de voi și doresc să vă transmit mulțumiri din partea întregii echipe de vânzări, pentru întreg efortul depus în activitatea fiecăruia. Vă doresc succes și distracție plăcută”.

Kinga Rădulescu Szabo, Head of Human Resources Europe & Asia a spus: „Mă bucur foarte mult că fac parte din această mare echipă pe care într-adevăr o simt ca și pe familia mea. Mă bucur că suntem toți împreună și că suntem din ce în ce mai mulți. Mă bucur să văd interculturalitatea, avem printre noi colegii din Vietnam și India, pe care i-ați primit foarte bine și marea noastră familie va crește în continuare”.

Dan Parascineti, Director of Operation VI: „Suntem foarte bucuroși să fim toți colegii împreună, este singura zi din an în care putem sărbători cu toții. Mă bucur că an de an creștem și că astăzi suntem 5-6.000 de oameni la Dănești. Sunt foarte mândru că fac parte din această echipă și că zi de zi impresionăm clienții cu ceea ce facem. Mulţumesc, succes la tombolă și ne vedem la anul”.

Florin Soponar, Quality Director: „Astăzi este o zi deosebită, este sărbătoare legală, dar și ziua UACE. Succes la tombolă și multă dis­tracție”.
Un moment foarte emoționant a fost premierea colegilor care în acest an împlinesc 10 ani de activitate în cadrul companiei.
Apoi s-a dat startul petrecerii garnisite cu muzică de calitate - trupa Remakers -, mâncare bună şi multă distracţie. Pentru cei mici, Tzontzo a pregătit un parc gonflabil, ateliere de creaţie şi multe surprize.
Cel mai aşteptat moment al evenimentului l-a reprezentat tombola UAC Europe, desfăşurată în două etape, în care angajaţii au putut câştiga prin tragere la sorţi sute de premii importante oferite de furnizorii companiei: electronice şi electrocasnice, laptopuri, telefoane, televizoare, vacanţe all-inclusive, trotinete etc.

Compania mulţumeşte tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment deosebit: gazdelor de la Secret Garden, artiştilor care au întreţinut atmosfera, furnizorilor care au oferit premii valoroase şi, mai ales, angajaţilor care au demonstrat încă o dată că „marea familie UAC Europe” este sufletul companiei şi secretul acestui succes fulminant care va continua şi în viitor.
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.